Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасен интересов за Руди кога Шварцер е слободен фудбалер. Али ајде, Мурињо си знае најдобро, како и да се врти од следна сезона Куртоа мора да биде прв тим, Чех веќе не е материјал за клуб како Челзи, превише киксови имаше во крајот на сезоната, некои дури и почетнички.

Марко Марин официјално на позајмица во Севиља.
http://www.chelseafc.com/news-article/article/3223007/title/marin-loan-agreed
Нека му е со среќа, се надевам дека ќе игра нон-стоп и ќе се врати наредна сезона посилен и спремен за 1 состав :)
--- надополнето: 28 јуни 2013 во 17:09 ---
Се шпекулира дека Мурињо го сака Кондогбиа од Севиља и највероватно ова е причината за трансферот на Марин токму во овој клуб. Станува збор за играч од средината кој игра на позиција Централен дефананзивен во средниот ред.

Во зборовите на безсрмтниот Игорче
"Aииииии од каде сега овааа"

Паметно што го праќаме на позајмица, ама непаметно што е во Севиља. Ај ваљда ќе се врати сезоната по оваа и ќе игра добро :)

Сега имаме еден АМ помалку :( :( :( :( и тоа еден од ретките што можеше да игра десно...

Сега не ќе биде лошо да надоместиме со купување на 5-6 АМ играчи што ќе играат лево .

Змејски ју аре д факинг мен... :D

И мене не ми се свиѓа тоа што се интересираме за Руди, наместо да си го земеме Шварцер.
Некако сум по сигурен во Шварцер од што овој ма да кој ги знае.

Нека му е со среќа на Марко во Шпанија, најверојатно ќе има место во прв тим за него, бидејќи нели им замина Навас.
Сега сигурно е дека останува Брујн кај нас... :vozbud:

Иначе овој Кондомот :D од Севиља каков е го има некој гледано или тешка работа ?

Паметен потег, беше за очекување ова. Не се снајде во првата сезона, ќе видиме како ќе се покаже ако игра често во Севиља па ако напредува догодина нека се врати, ако не ќе се продаде и готово.
--- надополнето: 28 јуни 2013 во 17:51 ---
Понеделник во 19:45 и 23:15 Roman Abramovich: A Decade of Success на Челзи ТВ.

chelsea-xi.png

Новиот Челси на Мурињо!! Суперспорт екслузивно дозна дека Кедира, Хулк, Јоветиќ и Мандало ќе го засилат Челси, а ќе се ослободи од Мата, Ба, Луиз и уште некој.

I want to try the 'shit' they're taking... најдобриот спортски портал во државава :tapp::pos:Па истата вест и на вториот најдобар спортски портал sportclub... Па уште Шурле го направија Италијанец...Андреа.(y)

chelsea-xi.png

Новиот Челси на Мурињо!! Суперспорт екслузивно дозна дека Кедира, Хулк, Јоветиќ и Мандало ќе го засилат Челси, а ќе се ослободи од Мата, Ба, Луиз и уште некој.

I want to try the 'shit' they're taking... најдобриот спортски портал во државава :tapp::pos:Па истата вест и на вториот најдобар спортски портал sportclub... Па уште Шурле го направија Италијанец...Андреа.(y)

На крајот убаво кажаа дека според веб-порталот givemefootball мислам дека беше. ;)

Овој состав сигурно го има составувано некое 10 годишно дете кое играло премногу Фм13.. :D

Него нешто снема шпекулации за Кавани, дали треба да чекаме бомба „Кавани во Челзи за 90м“ ...:cool:

На крајот убаво кажаа дека според веб-порталот givemefootball мислам дека беше. ;)

Епа, треба да знаеш и од каде да превземеш информација, а не само да си ја лупнеш и да билдаш посети.

Ја на менаџер какво тимче напраив, Мурињо може да ми позавиди. ;)

А за ние што од Италијански знаеме само Кватро Станџоре и Дел Пјеро ова значи? :)

nakratko znaci sledno:

Nema da ima ponuda od 63 milioni evra. Celzi i Cavani postignale dogovor so koj igracot bi zarabotuval 8.5 milioni vo slednite 5 godini (sekako dokolku dojde do transfer), no doprva Celzi treba da se dogovori so Napoli. Napoli e spremen za pregovori i namaluvanje na cenata dokolku Ramires bide vklucen vo ponudata, na baranje na Benitez, sto e odbieno od vashive.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom