Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ako ne ovoj Bejtulai ke dojde

Не се надевајте мн дека ќе ви дојде Бејтулаи после Евро настапите со Тетекс се збореше дека ќе оди да игра во странство па сеа колку е точно ќе видиме

Коњаникот Сабја секоја чест за анализиве, јас се кладам дека овие дебиливе од Вардар освен името на противникот и државата од каде доаѓаат не знаат ама баш ништо. :cautious: Тебе да те стават да раководиш со Вардар, 100 пати подобро би било, би ни живнал клубот. :icon_mrgr:

Им ебам неспособните дебили, кретени, идиоти, закажуваат пријателски утакмици со келнери, непознати клубови од непознати лиги, терористи, модни креатори ни носеа во клубот, другиве играчи како во чипс да им се паѓаа, едни помошни терени 100 години не можеа да направат, договори со играчи во биртии потпишуваа, со скапани автобуси играчите ги носеа, тој идиотот името не сакам да му го спомнам ги носеше по 20 км надвор од Скопје да тренираат, да не зборам воопшто за маркетинг, фан шоп, одност со фановите, никаква иницијатива да се "рекламираат" утакмиците на Вардар по медиумите, не беа способни идиотите да направат реклама да се наполни Градски ни со Шалке, притоа се курчеа како они биле заслужни за истото, никаков однос кон играчите, не е ни 1% во онос на РК Вардар, можеби не се некои играчишта, ама не требаа да се однесуваат со нив како :гомце: некои.На главните играчи на кои им завршија договорите, кретениве им понудија пола плати. :mad: Тоа кога ни се напикаа политички гомна,стручнаци за кошарка,луѓе што појма немаат за фудбал, без желба, без љубов да го водат Вардар, сите до еден партиски пиунчиња со желба да се наполнат со пари и да добијат политички поени преку Вардар, не знам за вас, ама мене ми е доста од овие :гомце: што влегоа во нашата светост Вардар! Марш од Вардар неспосбни идиоти!

Едвај го чекам денот кога ќе не превземе некој друг спонзор со искрени намери, кој ќе работи на сите полиња, подобро и да не бидеме први, него да не раководат овие офци!

Се распрашав за Марковиќ, еве што ми одговори еден познаник од Унгарија што бајаги го следи нивното првенство:

Очекуван одговор, против Стеауа не може да се рачуна како засилување :)
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 20:45 ---
Која смејурија сме човече, закажале пријателска со ЛИБИСКИ тим, кој не игра во ниедна лига...
Абе сифилис да фатат сите до еден, крв им ебам неспособна.
Не е можно волку саката управа да имаме, стварно не ми е јасно ова...

Posteveni partiski piuncinja kolku da imaat vrabotuvanje i toa e toa, kolku da pomine redot ajde. Osekam ke ima dobra mestenka so steaua i ke si lapnat parite, kreteni!
Samo neznam posle tolku falanje eve gradot(vlasta) go spasi bla bla i nema dolgovi.. abe neka ne lazat prost narod greota e. Vardar pak si gi ima dolgovite zatoai nikoj sponzor ne vlaga, baska toa Koceta nas bara i da mu bacat raka od stotina iljadi evra... ali kako i da e valsta e najzasluzna za vardar... neka si ebat vekot

Јас мислам се дека изводат за да извлечат некој денар повеќе или евентуално да добијат некој играч. Иначе ако списка Коце, тој Попе и за џабе ќе го дава :D

Ако списка Коце, Попе сам не себе ќе треба да си е адвокат :D
И јас мислам натегањево за Брдаровски е да се извлечат пари ( добри се ако мислат дека ќе извлечат пари) или па да соберат некој наш отпадок. Они динар немаат, затоа и е поставен Мрме како главен тренер.

П.С. да им кажам на овие двајцата што се размуабетија за управата :D
Џабе трубиме ние овде, овие мршојадциве што се сега нема да го остават клубот додека не влезе јак спонзор, кој ќе гарантира секоја година во најмала рака да внесува по 1ипол милион евра, барем така кажал Коце.
Мене ме загрижува тоа што клубот нема пари, пред да се оди за Златибор, не платиле за корситење на игралиштето во Маџари, не верувам дека забораиле (њема пари). И тука кога ќе додадеш дека на играчите им се дужаат премии, плус премијата за освоентата титула, конечниот епилог = њема пари!
И додека траееше сезоната, после локалните избори, на играчите им се дужело по 2 плати, и ја освоија титулата, а немаа земено плата 2 месеца, за респект е тоа (y)
А ако се продужи со ова темпо, без да влезе некој спонзор, црно ни се пишува.

што голман е Борјан Ристовски што го пуштаат по позајмици а зимаат нови голмани

што голман е Борјан Ристовски што го пуштаат по позајмици а зимаат нови голмани
Не прашувај поарно :icon_mrgr:

Во исто основно учевме, кога игравме против нивно одделение, никогаш не бранеше. Тек после слушнав дека бранел :D
Бранеше за Работнички се дури не дојде Трифун кај нас.
Можеби може да брани во првава лига, ама дефинитивно не е за кај нас.

За либискиов тим што го најавиле дека ќе играат против него јас нешто грешка сум или не постои таков клуб во либиската прва лига ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Libyan_Premier_League

http://nl.soccerway.com/teams/libya/al-sowaihili/
Еве тука има и табела последни биле.
А и на ти тоа што си го постирал ги има ама потпишани се како Al Swihili :D

И вие претерувате... тоа е умешност тоа е вештина... да најдеш нешто што не постои, замисли да ги ангажираат нашиве да го најдат светиот грал :)

Абе да се соберевме ние тука од форумов подобри припреми ќе им направевме. :facepalm:
Со нас барем ќе можеа конечно некого да победат. :icon_lol:
Ти ебам управата неспособна, на овие да им дадеш да водат некој клуб од трета лига... ма ни за тоа нема да ги бива, дај им таму 1 000 плакати, нека лепат низ Скопје. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom