Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Стефан Спировски не би било лошо да се земе ако не е под договор. Добар впечаток ми има оставено.
Не идете оф топик бе па и вие :D
Ај управава што не ја бива ама и педерчињава што ни глумат лојалност а уствари едвај чекаа прва шанса да му ја киднат... подеднакво ме нервираат како и мисирине во управа
Па брат, кога нема пари и амбициозност кој сакаш да ти остане ?! Голем кур ако останат Остоја и Јове кога абер немаат за појаки засилувања, а немаат ни пари. Така да со нив или без нив исто ни се фаќа. Реално ќе го кркаме дебело, и чудо треба да се случи да ја поминеме Стеауа.

Dzabe se pali 5 pati mu zvonev da se slusne so nejze ne e dostapen.. a ja ima parata za nejze :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Ми се исклучи телефонот бе што да правам сеа јас, што немам модерен телефон како твојот па да ми држи по цела недела батаеријата. :D
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 01:30 ---
Стефан Спировски не би било лошо да се земе ако не е под договор. Добар впечаток ми има оставено.
Па брат, кога нема пари и амбициозност кој сакаш да ти остане ?! Голем кур ако останат Остоја и Јове кога абер немаат за појаки засилувања, а немаат ни пари. Така да со нив или без нив исто ни се фаќа. Реално ќе го кркаме дебело, и чудо треба да се случи да ја поминеме Стеауа.

Богами ми кога и така веќе носиме дрва, овој барем е докажано дрво :D

Не идете оф топик бе па и вие :D

Да им ебам газ мајчин на управа ако ништо друго секогаш се имал било каква надеж сега знаеме дека играме руски рулет ама наместо со еден куршум во цело буренце у ситуацијава во буренцето фали само еден куршум :) Тука резултат вадење само од страв друг начин не гледам...

Ај управава што не ја бива ама и педерчињава што ни глумат лојалност а уствари едвај чекаа прва шанса да му ја киднат... подеднакво ме нервираат како и мисирине во управа

Абе дај не заебај што ти се криви фудбалерите?! Нели гледаш дека од управата им даваат благодарници наместо нови договори?!
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 10:00 ---

Вреди да се покуша особено откако управата ни остави бришан простор во средината на теренот. Само треба да се види каква му е ситуацијата со договорот во Србија.

Чкембарот Владица.Б. најверојатно денес ќе потпише за вас со среќа да си го користите а баш мислев дека и Борче ќе ви избега па ќе немате Битолчанец во клубот а со тоа и ќе ви се намалат шансите за титула оти мислам дека немате ниту една освоена титула без Битолчанец во тимот :D

Чкембарот Владица.Б. најверојатно денес ќе потпише за вас со среќа да си го користите а баш мислев дека и Борче ќе ви избега па ќе немате Битолчанец во клубот а со тоа и ќе ви се намалат шансите за титула оти мислам дека немате ниту една освоена титула без Битолчанец во тимот :D

Па кај се видел Вардар без битолчани во тимот :D Уште Спировски ни фали да го комплетираме битолското лоби ;)

Стефан Спировски е добар играч, добро ќе биде да се земе.

Остоја со неговото залагање и Мичка нема да фалат, најмногу ми е криво за Пеџа.

Стефан Спировски е добар играч, добро ќе биде да се земе.

Остоја со неговото залагање и Мичка нема да фалат, најмногу ми е криво за Пеџа.

Мислам стварно будала е ако планира и понатаму дреме во клуб од Прва лига во Србија, кој нема ни абер да се бори за влез во српската Супер лига. Нас одлично би ни дошол како замена и за Остоја, и за Пеџа, а башка и релативно поголем потенцијал лежи во него. Нашиве се тешки слепци ако не успеат да ја искористат неговата незавидна ситуација во Србија.

Мислам стварно будала е ако планира и понатаму дреме во клуб од Прва лига во Србија, кој нема ни абер да се бори за влез во српската Супер лига. Нас одлично би ни дошол како замена и за Остоја, и за Пеџа, а башка и релативно поголем потенцијал лежи во него. Нашиве се тешки слепци ако не успеат да ја искористат неговата незавидна ситуација во Србија.

А чекајте, некој нешто слушнал за Спировски задњава година дена? :) Кој знае у каква состојба е после повредата. Од кога се повреди у Работнички, јас не чуо ни видео нешто за Стефче, кој ти знае дали и игра у тоа, у Чачак ли играше? :D

Овие нашиве од кога отидоа на Златибор, ни слика ни глас од нив. Боби моментално што се вика има на располагање 15 играчи од кои 4-5 души од нив немаат вода у очи. Еден состав за пријателска не може да се склопи моментало.

ПС. и кај кур овие од Уефа ги нашле најдобрите датуми што се за на одмор, они ги користат за играње европски утакмици :(

Стјепановиќ за Висла Краков потпишал.
Со среќа нека му е.
Кој ќе биде замена? Величе Шумоликовски можеби? :icon_lol:

Коњаникот Сабја... а да си го смениш брат потписот бидејќи ти е застарен, имаме утакмица со Стеауа, може тоа да се стави... на пример. :P

Со среќа нека му е.
Па јас лично би го земал Џерард оти во наша лига ќе заврши голема работа

Искрено Величе не е лошо решение, без зезанции.

Со среќа нека му е.

Остоја е играчина, нека му е со среќа, и нека ни се враќа што поскоро :)

Знаеш дека и јас си мислам дека ќе има има некое изненадување со Величе. Нели уште од зимоска се спомнуваше такво нешто, а и у Екипа прочитав, враќање на некој репрезентативец. Па која друга будала би се нафатила да се врати тука :D Да дојде он комедии ќе биде :D
Само не знам дали моментално е слободен, нешто се врткаше низ Словениоја, не знам точно, ама пустиот само тренирал, да се врател у форма :LOL:

Него не ми е јасно нашава посрана управа зашто не го ангажира Бајо, 2 години веќе може да се договори, на тацна го имаме, овие имбециливе ангажираат Зараевски, Бонафичио и други такви скотови :tapp:

Остоја е играчина, нека му е со среќа, и нека ни се враќа што поскоро :)

Знаеш дека и јас си мислам дека ќе има има некое изненадување со Величе. Нели уште од зимоска се спомнуваше такво нешто, а и у Екипа прочитав, враќање на некој репрезентативец. Па која друга будала би се нафатила да се врати тука :D Да дојде он комедии ќе биде :D
Само не знам дали моментално е слободен, нешто се врткаше низ Словениоја, не знам точно, ама пустиот само тренирал, да се врател у форма :LOL:

Него не ми е јасно нашава посрана управа зашто не го ангажира Бајо, 2 години веќе може да се договори, на тацна го имаме, овие имбециливе ангажираат Зараевски, Бонафичио и други такви скотови :tapp:

Bajo da ne nema kniska ?

Извесе Дарко Марковиќ е нов играч на Вардар.
Засилување на позицијата на која сме најтенки, везен играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom