- Член од
- 3 јуни 2013
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 9
И, како ти оди за сега?
--- надополнето: 26 јуни 2013 во 18:52 ---
Нез ни ја иам баеги сила добиено и качив килажа мускул ал дефиниција слабо само некој мускули.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И, како ти оди за сега?
Нез ни ја иам баеги сила добиено и качив килажа мускул ал дефиниција слабо само некој мускули.
a?Дали пиете гејнер и за време на кардио ?
a?
за време као дур трчаш o.o?
зашо некој би пиел гејнер дур трча?
гејнер е суплементација (замена) за хранаПосле трчање не за време на трчање,јас пијам после трчање ради тоа што мислам дека не е ок да се прави пауза со гејнер...исправи ме ако грешам
гејнер е суплементација (замена) за храна
убаво е шо “јадеш“ после трчање ама врска нема со паузи или кардио
Дали ти фалат калории кога имаш кардио?Не се разбираме изгледазнам што е гејнер и знам дека е убаво после трчање да јадеш само дали е ок да пијам гејнер денот кога имам кардио тоа ми е прашањето
И, како ти оди за сега?
Не е штетно, но е многу тешко, скоро не изводливо во домашни оскудни услови да се оформи тело како што треба.
(иако не повикан ќе ти одговорам)А што би ми препорачал ти? еве од вашите продавници ке порачам само сега да не е мн мн скапо....Како што кажав не сакам да се здебелам таман си сум,.. и не сакам да ослабам.. едноставно сакам да се оформам... ајде што би ми препорачал ти
Не ме разбра најдобро. Креатинот како опција е ОК. Само желбата да обликуваш тело во оскудни домашни услови и со трчање е тешко изводливо. Дефинитивно ќе изгледаш ок, атлетски и фит, но далеку од обликуван.А што би ми препорачал ти? еве од вашите продавници ке порачам само сега да не е мн мн скапо....Како што кажав не сакам да се здебелам таман си сум,.. и не сакам да ослабам.. едноставно сакам да се оформам... ајде што би ми препорачал ти
(иако не повикан ќе ти одговорам)
би ти препорачал да ослабеш ондак (полека полека, не мускул, сало) така ќе видиш колку стварно си “таман“ и дали ќе остане некое мускулче на тебе и колкаво е, па ќе сфатиш дека ти фали маса, па после ќе си праиш bulk
да си таман на мускул и сало ќе беше билдерче просечно равиено, прилично shredded и немаше да прашуваш шо да праиш, така да те советувам да ме послушаш, особено пошо сеа е лето, малце салце да скратиш не е лошо
Не се разбираме изгледазнам што е гејнер и знам дека е убаво после трчање да јадеш само дали е ок да пијам гејнер денот кога имам кардио тоа ми е прашањето
(иако не повикан ќе ти одговорам)
би ти препорачал да ослабеш ондак (полека полека, не мускул, сало) така ќе видиш колку стварно си “таман“ и дали ќе остане некое мускулче на тебе и колкаво е, па ќе сфатиш дека ти фали маса, па после ќе си праиш bulk
да си таман на мускул и сало ќе беше билдерче просечно равиено, прилично shredded и немаше да прашуваш шо да праиш, така да те советувам да ме послушаш, особено пошо сеа е лето, малце салце да скратиш не е лошо
ондак иди булк.Абе брат, не е работата за да ослабам имам 80кг висок сум 1.85 најнормално, стомачните ми се оцртани што сало да топам? што тресиш глупости кога не знеш?. Рацете ми се добро издефинирани, само сакам малце поголеми и горниот дел поширок тое е се шо сакам, спортки сум граден бидејки тренирам ракомет, и да напоменам втеретана не сум стапнал а и нејкам, зато што 80% сум ја остварил мојата цел остана уште 20% за остварување.. па затоа ако знаеш нешто предложи .. а и да да напоменам дека ја имам ова справа дома и си вежбам http://www.bidifit.com.mk/index.asp?tn=fit_productview&pid=295033&c=7922
и + parkour во слободно време.
ондак иди булк.
не знам шо не е јасно
имаш 2 опции
cut и bulk
моеш да пробаш и рекомпозиција али нема да ти помогне мислам