боље симни си тапаталк 4 бета, и онака е фри а работи без проблеми.
Се откажувам од ова чудо,ги симнав сите можни тапи и не сака,на некој директори и с емпти ,не сака да се зачленам ми вика процесинг по 5мин..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
боље симни си тапаталк 4 бета, и онака е фри а работи без проблеми.
Се откажувам од ова чудо,ги симнав сите можни тапи и не сака,на некој директори и с емпти ,не сака да се зачленам ми вика процесинг по 5мин..
Не ми е јасно што те кочи.
Го симнуваш и снимаш на телефонот ( некогаш мораш прво да овозможиш да снима фајлови од "непознато" место).
Одкако ќе го снимаш едноставно го внесуваш твојот акаунт од кајгана форум и си користиш без никаков проблем !
Го уклучувам идам на акаунт пишувам будалетинка_р и на срч вика directory is not currently available i se uklucuva connecting to server... и тоа си тера додека имам живци(окулу 5мин)
Ништо не ми се уклучува, се е празно и си врти лоадингот, не се поврзува со мрежатаПрво горе мислам треба да обележиш форум кајгана, бидејќи таа програма може да се користи за иљадници форуми !
Симни го овај ако уште несака. budaletinka_r
Кај мене ова не се појавува се е празно
Го има она горе нетворк и МЕ и ова доле стои адд акаунт,ништо друго ,не лодира ,нема мрежа ....
Прво направи uninstall на сите тапаталк апликации од телефонот.
Симни го Easy Installer, потоа спушти ја апликацијата од мојот линк од предходниот пост, extract направи и на Десктоп, потоа префрли ја во Download фолдерот од телефонот.
Од кога ќе ја префрлиш како .apk апликацијата на телефон, активирај ја Easy Installer, ке ја побара сам Tapatalk.apk, селектирај ја, Install долу на зеленото.
За да се логираш на форумов:
Прегледај го приврзокот 66800Прегледај го приврзокот 66801Прегледај го приврзокот 66802Прегледај го приврзокот 66803
Е тоа да видиш кој ни дадеSettings - Security - и направи check box кај Unknown sources
Кој ви даде Андроид да користите![]()