The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јужни успеа некако да победи,али сигурно ќе го предаде следниот меч во 3 коло :P
Инаку сега ми текна зашто сите предаваат натпревари.
Се мења време таму ќе врне,па сите реума ги фати.Нозете ги вртат.:)

Screaming Contest Masha - Larcher 0-1

Francesco Totti
Си ме насмеал до неповрат. :pos::pos::pos::pos:

:pos::pos: Ќути и јас се смеам, 3 дена по ред фаќам нема да ми даваат да уплаќам веќе :unsure:
Абе овој Цонга срцка ми е, не за џабе ми е омилен играч... Поштено си ја предаде човекот.
Каков ден еј, не ми се верува... Повеќе глава ме болеше од нервирање, али за тоа на крај слатко си се изнасмеав. Утре пишувам утакмици, одам и давам уплата за добивката. :D

Како што е тргнало ке нема тенисери и тенисерки за Американските турнири..
Mahut губи од Робредо на трева..немој да ме јебеш..

Некој да ми објасни по која факинг логика Гулбис и Цонга играа на централен терен, а не Мареј?

Некој да ми објасни по која факинг логика Гулбис и Цонга играа на централен терен, а не Мареј?
изгледа Мареј уште се мисли што да гласа на референдумот, кога ќе одлучи за НЕ, ќе го пуштат:p

Кој слем е ова има некој статистика до сега колку се повредени од почетокот на главниот турнир?

Ке си изиграм Mc Hale 2-0 @ 6.25 за 10 евра и толко од овај посран ден

Ајдее и Маша отиде курбан. :D

И сеа кој ќе игра финале од тој дел од ждребот? :D

39157780.jpg

Абе кој од Троицки и Томиќ се повреди?Им предадоа во дубл на Димитров и Ниелсен.

Шта је ово људи? Почуден Вимблдон ја не памтам од овој годинава. Работава уште Роџер и Новак да изгубат и да се чудиме до кај ќе оди работава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom