За 60 милки и Роналдо ќе го одкупат со се партали. И вистина не ми е јасно Нани 11 м. а Кавани 60.Излегоа шпекулации дека смо заинтересирани за Кавани,и дека смо спремни да платимо 59 милиони.Искрено не знам колку ни е потребен,не дека сум против,ама некако преценет е,59 милки,не фала.Ако више се решиле да трошат толку паре,подобро да купимо 2,3 квалитетни играчи од средината.
Абе каков кавани,само си праат ‘‘новинарите‘‘ бајрам на мозокот,па уште 60милиони ,со што докажал дека вреди толку пари?Излегоа шпекулации дека смо заинтересирани за Кавани,и дека смо спремни да платимо 59 милиони.Искрено не знам колку ни е потребен,не дека сум против,ама некако преценет е,59 милки,не фала.Ако више се решиле да трошат толку паре,подобро да купимо 2,3 квалитетни играчи од средината.
Зашто?Koлку релевантен е овој El Pais?
http://eurosport.yahoo.com/news/liga-report-ronaldo-meet-manchester-united-week-132123160.htmlЗашто?
А нашиве "спортски поратли " Дуо од интер на радар на Мојс.. А тие двајца да е Ранокија и Гуарин..
Врз Енрикез направија пенал енглезиве. Иначе го играат Енрикез како десно крило. -_-. Солидно игра, го гледав цело прво полувреме го измести убаво еднаш Потс па после не шутираше добро. За пеналот помина еден играч и Потс го фаулираше. Енглезиве имаат 0 креативност а Ларнел Кол дреме на клупа.ЈуроСпорт Уан играат Енглеска(Џонстон и Торп) и Чиле (Енрикез).
Енрикез играше десно крило во 4-3-3 формација за Универзидад )Врз Енрикез направија пенал енглезиве. Иначе го играат Енрикез како десно крило. -_-. Солидно игра, го гледав цело прво полувреме го измести убаво еднаш Потс па после не шутираше добро. За пеналот помина еден играч и Потс го фаулираше. Енглезиве имаат 0 креативност а Ларнел Кол дреме на клупа.