Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Abe kakvi Thiago, Strotman gzagara bagara jas Moyes go cekam :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Излегоа шпекулации дека смо заинтересирани за Кавани,и дека смо спремни да платимо 59 милиони.Искрено не знам колку ни е потребен,не дека сум против,ама некако преценет е,59 милки,не фала.Ако више се решиле да трошат толку паре,подобро да купимо 2,3 квалитетни играчи од средината.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Излегоа шпекулации дека смо заинтересирани за Кавани,и дека смо спремни да платимо 59 милиони.Искрено не знам колку ни е потребен,не дека сум против,ама некако преценет е,59 милки,не фала.Ако више се решиле да трошат толку паре,подобро да купимо 2,3 квалитетни играчи од средината.
За 60 милки и Роналдо ќе го одкупат со се партали. И вистина не ми е јасно Нани 11 м. а Кавани 60.

A

apidrone

Гостин
А од кај сте сигурни дека Мојс ќе биде новиот тренер?
Глупоста погоре е сигурно поинтересна од „шпекулацијава“ за Кавани.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Абе каков кавани,само си праат ‘‘новинарите‘‘ бајрам на мозокот,па уште 60милиони :pos: ,со што докажал дека вреди толку пари?
  • Игра ли во првокласна лига? - Не
  • Искуство во ЛШ? - Не
  • Златна топка/копачка има ли? - Не
И сеа како ги пресметаа тие 60? Ако веќе се мора би рекол дека вреди окулу 20-25,но секогаш се тука глупавите араби/руси да ми го докажат спротивното.

Нас ни треба СРЕДИНА,се надевам дека ке дојде Кевин и Тиаго ииии се знае кој е третиот за кој сите потајно се надеваме;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Изгледа е точно тоа дека нашите ќе се сретнат со ЦЕ-ЕР-7 е сега дали ќе усеат да го убедат да се врати кај нас ќе видиме. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дали ќе иде кај нас не знам,ама знам дека нема да остане у Реал.Да имаше намера да остануа ќе си го прифатеше новиот договор,и готова работа.Вака шпекулациите продужуваат,се надевам дека не е толку глуп да ги одбере Псж или Монако пред нас.Глуп од фудбалски аспект секако,инаку кога са у прашање парете све е можно.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
ЈуроСпорт Уан играат Енглеска(Џонстон и Торп) и Чиле (Енрикез).

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
ЈуроСпорт Уан играат Енглеска(Џонстон и Торп) и Чиле (Енрикез).
Врз Енрикез направија пенал енглезиве. Иначе го играат Енрикез како десно крило. -_-. Солидно игра, го гледав цело прво полувреме го измести убаво еднаш Потс па после не шутираше добро. За пеналот помина еден играч и Потс го фаулираше. Енглезиве имаат 0 креативност а Ларнел Кол дреме на клупа. :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Врз Енрикез направија пенал енглезиве. Иначе го играат Енрикез како десно крило. -_-. Солидно игра, го гледав цело прво полувреме го измести убаво еднаш Потс па после не шутираше добро. За пеналот помина еден играч и Потс го фаулираше. Енглезиве имаат 0 креативност а Ларнел Кол дреме на клупа. :facepalm:
Енрикез играше десно крило во 4-3-3 формација за Универзидад :))

Kajgana Shop

На врв Bottom