Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ама сепак доказ дека Тоти немал лоша намера како што многумина од вас претпоставуваа, впрочем истото го кажа и Пирло во изјава после натпреварот 
Искрено не ми беше целта да исмевам, пишав просечен, за да добијам веднаш контра реакција и контра аргументи од некој од вас .. точно тоа што го кажавте, направивте стадион според условите какви што се сега за да правите добар приход ... но од секогаш мислев дур се градеше вашиот стадион дека ќе биде нешто ексклузивно, скапо и ултра модерно, а вие направивте стадион кој може да си го дозволи тим како Удинезе само со помал капацитет .. го зедов Емирати како пример бидејќи за тој стадион се зборува како еден од најмодерните во Европа, значи кога еден Арсенал си дозволи таков стадион зошто Јуве кога веќе градат не се потрудиле да направат нешто уште подобро како што доликува, бидејќи се поголем тим од Арсенал .. тука не се гледа само профитот, туку историјата и големината на клубот .. замисли, можеби за 5-10 години италијанската лига ќе си го врати сјајот, ќе се донесат нови закони и некои промени со кои стадионите би биле повеќе посетувани, тогаш вашиот клуб можеби би жалел што нема стадион од барем 60 000 капацитет ??? Абе еден стадион да би бил домаќин за финале во ЛШ потребно е истиот да брои над 50 000 ... сега мислам дека ме свати што сакав да кажам, значи Јуве како клуб заслужуваше подобар стадион !!
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 03:11 ---
абе се убаво, не сакав да навлегувам во детаљи, во право си ... само ти кажав како изгледаат работите од страна, онака површински, барем во поглед на стадионите ...
кога така би ги мерел работите(само површински), како што кажав за стадионот на Јуве дека е просечен, слободно можам да кажам дека моментално и моја е Рома подпросечен клуб, вајда така ја гледа светот
ми ја свативте поентата сега ?![]()
Јувентус 2013 - Карлос Тевез,Мирко Вучиниќ
Милан 2013 - Марио Балотели,Стефан Ел Шарави
Интер 2013 - Ишак Белфодил,Томазо Роки, Икарди
Прегледај го приврзокот 66821
Со оглед на тоа што Мирко е мрза, не ми е некое играчиште, а од друга страна ТАвез ми беше еден од омилените играчи во Јунајтед.... ама сепак (не)играњето си го прави своето, за да остани на високо ниво треба активно да игра, а не да дреме на клупа.
Доколку јас би бирал помеѓу овие 3 тима, рака на срце ама Балотели и Шарави е најдобра варијанта.

Јувентус 2013 - Карлос Тевез,Мирко Вучиниќ, Фернандо Љоренте
Интер 2013 - Ишак Белфодил,Томазо Роки

тој не рече дека е како дел Пиеро...туку дека го потсетува...незнам што те чуди тоа тука....Најголем талент моментално во Италија,ама споредбава со Дел Пиеро..![]()
![]()
Еве една слика за сите што јадевте бурек како Тоти намерно сакал да го повреди Пирло во коленото, гестот можеби е малку гејскиама сепак доказ дека Тоти немал лоша намера како што многумина од вас претпоставуваа, впрочем истото го кажа и Пирло во изјава после натпреварот
![]()

Јувентус 2013 - Карлос Тевез,Мирко Вучиниќ
Интер 2013 - Ишак Белфодил,Томазо Роки
Со оглед на тоа што Мирко е мрза, не ми е некое играчиште, а од друга страна ТАвез ми беше еден од омилените играчи во Јунајтед.... ама сепак (не)играњето си го прави своето, за да остани на високо ниво треба активно да игра, а не да дреме на клупа.
Доколку јас би бирал помеѓу овие 3 тима, рака на срце ама Балотели и Шарави е најдобра варијанта.
не сум сигурен али како што читав Тевез има изиграно 37 утакмици за Сити оваа сезона ,околу 17 гола има дадено или слично,повеќе Балотели дремеше на клупа него ли Тевез.. а веруј дека во Јуве ќе игра активно
во Јуве ќе биде главна ѕвезда а во Сити беше еден