Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе! Ми текна пред малце па си реков да ве прашам...

Шо бидна со тој екстра талентираниот стопер на Нант, Курт Зума? Нели го договаравме? Нели зимоска беше 99% готова работата дека летово ќе дојде кај нас? :icon_lol:
Или му билдаа публицитет како и на 1000000000 други...
Тој се планираше да дојде сезонава во случај на Фердинанд да одлучеше да се пензионира. Штом продолжува уште една година најмалце тогаш, или ќе дојде наредна сезона Зума (зошто не му пречело да седи во Ст. Етјен уште една сезона) или па ќе си оди на друго место. Како и да е, одбраната не ни е примарна, сите играчи што ги имаме таму и замени и млади и стари се квалитетни.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Тој се планираше да дојде сезонава во случај на Фердинанд да одлучеше да се пензионира. Штом продолжува уште една година најмалце тогаш, или ќе дојде наредна сезона Зума (зошто не му пречело да седи во Ст. Етјен уште една сезона) или па ќе си оди на друго место. Како и да е, одбраната не ни е примарна, сите играчи што ги имаме таму и замени и млади и стари се квалитетни.

Во право си за ова, едно време многу актуелно беше тоа па незнам како наеднаш се смири ситуацијава. А ако е Рио причината можеа сега да го потпишат па да го остават на позајмица една сезона, како на пример Заха.Оти мислам дека в година Рио ќе се пензионира. Ако веќе толку се убедени во неговиот талент и можности, јас мислам дека така ќе играа.

B

Beck's

Гостин
А што е со Руни, дефинитвно си иде или? И да, до кога има договор со клубот?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Во право си за ова, едно време многу актуелно беше тоа па незнам како наеднаш се смири ситуацијава. А ако е Рио причината можеа сега да го потпишат па да го остават на позајмица една сезона, како на пример Заха.Оти мислам дека в година Рио ќе се пензионира. Ако веќе толку се убедени во неговиот талент и можности, јас мислам дека така ќе играа.
И јас би направила така ама некои клубови ваквиот однос го сметаат како понижување, во смисол кои се тие играчи да купуваат откај нив па да им ги оставаат на позајмица уште :cautious: Затоа многу ретко се случува тоа. Нешто слично се случи и лани кога преговорите за Гаитан беа при крај и испадна РвП како опција - тогаш Фергусон сакаше левак во екипа зошто само Гигс, Еванс, Нани и Фабио ќе ни беа што можат со лева да играат од цел тим. Посекако многу подобро РвП отколку Гаитан.

Ќе видиме што ќе се случи со играчите кои ќе го напуштат тимот, според мене тоа се Андерсон и Нани. Андерсон имаше 5 сезони да се докаже, не можеме заради 2-3 одиграни добри утакмици да го чекаме цела сезона. Или е повреден или не е фит/дебел е. Поготово на ова кога ќе го додадеш и фактот дека Мојс не сака физички неспремни играчи како што можевме да видиме од Евертон, мислам дека ќе е првиот кој ќе си замине од екипава. Вториот е Нани но веројатно Мојс ќе има муабет и со него кога ќе дојде од одмор.

Тиаго најверојатно ќе го носи бројот 22 на Сколс, во случај на заминување на Руни од тимот, бројот 10.

Се заебава членот на мајка ти љубовникот што ви пишал така, шансите Руни да остане се 90% според најновите информации од неговиот камп. Договорот му е до 2015.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

И он сам не знае веруј ми. Како стојат работите моментално најверојатно ќе има состанок со Мојс па ќе одлучи, ама јас лично мислам дека ќе остане.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.182
Тиаго најверојатно ќе го носи бројот 22 на Сколс, во случај на заминување на Руни од тимот, бројот 10..
ништо чудно да му ја дадат 7ката нормално ако од некаде не долета CR !!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
ништо чудно и да му ја дадат 7ката нормално ако од ведро небо не долета CR !!!!
Ако долета ЦР7, нареднава сезона во ПЛ ќе биде walk in a park :)

Kajgana Shop

На врв Bottom