Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не се секирај, има кој да дава по 50 милиони за напаѓачи.

Шпекулациите за јунајтед им ги испија парите на глупи луѓе ко абрамовиќ, демек, јунајтед "договара" некој, и Роман - ај кој попрв.....

"Thiago has a choice, either playing football 'vertically' with balls flying over his head - at Manchester United, or 'tiqui-taca' at beloved Barcelona. The only reason he wants to leave is Money. Just show him the door now, we've had enough. Let him go and ruin his career to club like Stoke City. Seriously? How can you compare 'Catalonia with England', 'Barça-ManUnited', 'Vilanova-Moyes', 'Iniesta/Xavi or balls flying overhead', 'tiki-taca or football vertically, fast, direct.''

- Emilio Pérez de Rozas (from Catalonia's Sports Site "SPORT")

Лол :pos:
Се искомплексираа и овие :ROFLMAO:

Шпекулациите за јунајтед им ги испија парите на глупи луѓе ко абрамовиќ, демек, јунајтед "договара" некој, и Роман - ај кој попрв.....

Па не е баш така. Незнам зошто уште верувате дека Абрамович онака како ќе му текне така вади пари од џеб. Посебно сега кога се врати Мурињо.

Не смеат ни Челзи да трошат пари сега од нигде, старите Челзи ќе дадеа 70 за Фалкао и ќе завршеше кај нив.

п. с. овие Каталонциве да ти биле :pos:

досега бев индифирентна ама сега сакам да им го земеме.

Не смеат ни Челзи да трошат пари сега од нигде, старите Челзи ќе дадеа 70 за Фалкао и ќе завршеше кај нив.

п. с. овие Каталонциве да ти биле :pos:

досега бев индифирентна ама сега сакам да им го земеме.

Каталонциве ти се најголемите ѓупци, Амди за нив е Кока Кола бе :LOL:

Па нормално повредени, како нивните таленти од најдобрата школа сакаат да го напуштат најдобриот клуб. Доста пари трошат во последно време за клуб кој сам си ги прави играчите :D

Izlagam od eden market u sutomore, i eden tip mi go glea dresov od manchester i mi vika liverpul, ja pa mu se vrtam i mu vikam preku ku*ov i se zakjuta :D

Требало малку поостро, да му ја закачиш една.

Или на културен начин да го "дупеше".....

-19 ПЛ ! ЛАЛАЛАЛАЛЛАЛА

Требало малку поостро, да му ја закачиш една.

Или на културен начин да го "дупеше".....

-19 ПЛ ! ЛАЛАЛАЛАЛЛАЛА

Abe momentalno bese , se svrtrv da vidam koj e i mu rekov inaku koj remet bi mu go aknal... Inaku u soba sum so ushte eden skauser, uplav ima od mene.ednas otvori tema za fudbal i tolku. :D

Kolku samo im se napali na minole i aspas toa cudo nevideno ...

Лук Гиверин е на проба во Кру додека шон МекГинти и поранешниот наш играч Фебиан Бренди потпишаа со Шефилд. Нека им е со среќа.

Интересна ќе биде оваа недела и следната доста ситуации може да се разрешат.

Дај боже да потпише Тиаго. :love:

Абе! Ми текна пред малце па си реков да ве прашам...

Шо бидна со тој екстра талентираниот стопер на Нант, Курт Зума? Нели го договаравме? Нели зимоска беше 99% готова работата дека летово ќе дојде кај нас? :icon_lol:
Или му билдаа публицитет како и на 1000000000 други...

Сите на одмор со девојка/свршеница/сопруга и деца Карик на одмор си го земал Фил:ROFLMAO:
1004406_353680134759302_1482056977_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom