Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ibdDQtaye6rDef.gif

Интерсесно, клаузулата на Кавани истекува на 10 Август.
.

^ Valjda zatoa e i ovaa izjava
Де Лаурентис: Кавани да одлучи што побрзо или ќе му ја скинам главата
Мислам дека сапуницата околу неговиот трансфер ќе заврши до 20-ти јули, кога ќе се врати на подготовки. Ако до тогаш не одлучи, ќе му ја скинам главата“, изјави низ смеа претседателот на ’наполитанците’.

^ Valjda zatoa e i ovaa izjava
Де Лаурентис: Кавани да одлучи што побрзо или ќе му ја скинам главата
Мислам дека сапуницата околу неговиот трансфер ќе заврши до 20-ти јули, кога ќе се врати на подготовки. Ако до тогаш не одлучи, ќе му ја скинам главата“, изјави низ смеа претседателот на ’наполитанците’.
:pos: Сакам Де Лаурентис и евреинов на Тотенхем да се здружат некако со Мамиќ и да основаат свој клуб

Зошто сите зборат за Кавани :mad:

или ќе биде новиот шевченко или пак новиот дрогба. скептичност имам кон ваквите трансвери со големи цифри,секогаш завршуваат трагично.

Таман помислив дека се откажале дека немаше ништо веќе неколку дена...
Бар успеале да го направат поефтин од Торес ако сето ова е точно :D

хех, новиот Дрогба. Дрогба дојде за 20ина милиони. Кавани треба да ги обедени двете Кореи за да биде новиот Дрогба.
Кавани или ќе биде новиот Шевченко или ќе биде новиот Торес, или ќе биде новиот Ибрахимовиќ (било кој негов трансфер)

значи шансите тежнеат кон тоа да биде фејл.

Него ме интересира што број ќе носи (ако дојде )

А и доаѓање на нов напаѓач (поготово Кавани) значи дека ќе мора да се продаде Ба или Торес (доколку се добие понуда од 20+)

58 хм.... :notworthy:.
Некако ми нема логика муабетов, Мурињо се уште нема одржано ниту еден тренинг со составот, а веќе бара нов напаѓач кој чини екстремно скапо.
Еве го Торес се покажа фино на купов, можеби ќе проработи како што треба. Лукаку имаше доста добра сезона на позајмица во Вба, значи има одредени квалитети можеби не за 90 мин и играње на секоја утакмица но може да се искомбинира.
Плус го имаме и Ба не се покажа кај нас најдобро, премногу промашување но само пола сезона е тука можеби му треба малце поголем период за адаптација.
Триото не влева некоја самодоверба премногу, но за 60 милки мора се проба и експриментира до крајот на август.

Немој да ме сватите погрешно јас сакам да дојде Кавани предобар играч е, но не за 60м.
Доколку идеше некој некој играч во спротивна насока и доплатевме 30м (мах 35) ок, вака нема шанса.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 10:31 ---
А и доаѓање на нов напаѓач (поготово Кавани) значи дека ќе мора да се продаде Ба или Торес (доколку се добие понуда од 20+)

Тешко дека ќе може некој финансиски понестабилен клуб да си го дозволи Торес заради неговата плата, освен Барска.
Ма да чисто сумњам дека се до толку глупи да ни го платат 20м.
За Ба нема шанса дека ќе можеме да извадиме повеќе од 15 затоа што до сега кај нас е тежок фејл со исклучок на 2,3 утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom