Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сега се поврзуваме со Ван Гинкел, го претераа веќе да не планираат да им правиме конкуренција на комшиите т.с и ние да отвараме градинка. :P

Сега се поврзуваме со Ван Гинкел, го претераа веќе да не планираат да им правиме конкуренција на комшиите т.с и ние да отвараме градинка. :P

Секој играч на Витезе е и наш играч.:D

Е не ќе се заебаваме ќе гледаме телевизија на ефтина струја. Фала богу дека ќе се заинтересираме за Ван Гинкел.

Добар играч беше Тим Кејхил, не ќе беше лошо пред 6-7 години стварно да играше за нас

Јас да сум одговорен за платите, на Луиз дупло, на Мата тродупло ке ја зголемам, а на Торес за 1/3 ќе ја намалам

Овој Торес за 2 мин. гол даде. Сега уште толку ќе му се зголеми цената. Ама добро не ни треба нас тој уствари кога го имаме Кавани што се чува на натпреварувањево за следнава сезона за нас да распали.

Токи наш изгледа почнал да користи некои тешки дроги, ајде нека е за арно и убаво. :)

RMC reporting Chelsea are teeing up €12m offer for St Etienne's France u20 CB Kurt Zouma.

Мурињо го сакал овој, му бил препорачан од Зидан во пакет тогаш кога го купија Варан, но го избраа Рафа, викаат дека и овој не е ништо послаб. :D

RMC reporting Chelsea are teeing up €12m offer for St Etienne's France u20 CB Kurt Zouma.

Мурињо го сакал овој, му бил препорачан од Зидан во пакет тогаш кога го купија Варан, но го избраа Рафа, викаат дека и овој не е ништо послаб. :D
CB ? :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Не могуче. Овој е млад,надежен, поскап е од играчи како Кардозо на пример. Се тоа е супер тамам тоа што ни треба ама бек ? :eek::eek::eek::eek::eek: Не могуче... сто посто овој како млад бил AM, па кај нас ќе се врати на корените како играч на позиција AM.

Него за Торес коментарот ми беше заебанција, ако игра овдека добро не значи дека и за нас ќе игра добро како што и на ЕП беше добар па лани и не беше нешто посебен кај нас. Исто како и Кавани ако им давал голови на Сиена и Џенова не значи дека ќе го бидне кај нас. Али ај нешто се стишаа муабетите за Кавани, само да не испадне сега од нигде никаде 40 милиони за Руни или нешто у тој стил да се избацат нашиве..

Торес во последно време се гледа дека најверојатно го средил психолошкиот проблем. Ако се средил во главата, тогаш многу полесно може да си ја врати формата.

Ќе среди сакал или не ако сака да игра кај Мурињо. Јас пре би го оставил Торес отколку да го земам оној Кавани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom