haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Драма трилер и мистерија, Немам никаква веза со хорор освен она на крајот повеќето е драма, трилерА шо е според тебе?
Драма трилер и мистерија, Немам никаква веза со хорор освен она на крајот повеќето е драма, трилерА шо е според тебе?
Го спомнав во хорори пошо генерално е то според мене. Е сега ако сакаш да кажиме поточно шо е, тогаш е - драма, мистерија, трилер, фантастика, хорор.Драма трилер и мистерија, Немам никаква веза со хорор освен она на крајот повеќето е драма, трилер
Хмм... не се правам паметен ти го кажа како хорор а нема веза ја само тоа додадов дека не е хорор ако Stigmata e хорор тогаш Se7en ќе испадне дека е акција а не е, а не е ни хорор пошто ти се правиш паметен а незнаш да разликуваш жанровиГо спомнав во хорори пошо генерално е то според мене. Е сега ако сакаш да кажиме поточно шо е, тогаш е - драма, мистерија, трилер, фантастика, хорор.
Глупости.
Или сакаше да се напрајш паметен дека ме закопа, дека си џамбоџет ако ова е хорор? :muhaha:
Важит. Ајт уш еден оф топик да видам.Хмм... не се правам паметен ти го кажа како хорор а нема веза ја само тоа додадов дека не е хорор ако Stigmata e хорор тогаш Se7en ќе испадне дека е акција а не е, а не е ни хорор пошто ти се правиш паметен а незнаш да разликуваш жанрови
Аман. Личните класификации си се лични.Хмм... не се правам паметен ти го кажа како хорор а нема веза ја само тоа додадов дека не е хорор ако Stigmata e хорор тогаш Se7en ќе испадне дека е акција а не е, а не е ни хорор пошто ти се правиш паметен а незнаш да разликуваш жанрови
Добро што испадна на крајот? Халуцинираше, се случило во минатото или? :raz:The Chaos Experiment - Трилер филмче, еден лудак ги затвара 6 души у сауна и за 2 саата ќе умрат ако не ги ослободат, оде во медиумска куќа и вика да објават некој текст, тие неќат го пријавуваат во полиција... и така... оцена 6/10... (не ми се свиѓаше мене ногу, многу е шизофренички)
Secret Window (2004)Дајте некој психолошки трилер/драма. Значи филмче некое кое ке те остави во неизвесност до крај.
Чекај го на уба снимка уш некое време. Ваков филм на срање снимка не се гледат. Јас барем не го гледам дур не излезит добар дивиди рип.Го гледал некој новиов филм District 9 (2009)
8.8/10 на ИМДБ за сега одлично котира ..неочекувано гледам многу добри критики ..
Ако некој го изгледал нека каже импресии :tv:
http://www.imdb.com/title/tt1136608/