- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
АМАН МОЛИМТЕ ОДИ, еве јас нема да идам само ти да си поминеш убаво.Јас нема да дојдам. И да, заради Добро познат е.
АМАН МОЛИМТЕ ОДИ, еве јас нема да идам само ти да си поминеш убаво.Јас нема да дојдам. И да, заради Добро познат е.
Не можам да се носам со овој софистициран хумор, се одјавувам...ако си до толку очаен сврти на 0500 нека ти помине меракот
Толку луѓе презакажаа за тебе да те запознаат, сега нема да одиш. Дури и пари ќе дадат. Оди, да им покажеш кој си и што си...Јас тие што сакам да ги видам, си ги гледам постојано, не мора специјална вечер за тоа.АМАН МОЛИМТЕ ОДИ, еве јас нема да идам само ти да си поминеш убаво.
Е за нив двајца може да дојдам...
петок, од 19 часотЕ за нив двајца може да дојдам...
Се убаво, лепо друштво, ама на пат ќе сум повторно... Кажи ми само за кој датум се договарате и во колку часот, да не сум разбрала погрешно..
На пат сум за Струга, ако успеам да стигнам ќе ве најдам и цела салата ќе ви ја изедам..петок, од 19 часот
ќе стигнеш, мора да стигнеш, пред 23ч не си одиме, така да, ... те чекаме!!!На пат сум за Струга, ако успеам да стигнам ќе ве најдам и цела салата ќе ви ја изедам..
уште 3ч па да направиме конечно пребројувањеај едно пребројување, да видиме дали е во ред. секој посебно нека потврди до 20-21часот во понеделник, за да се закаже во вторник
Peja989, ДА
dobro poznat,
Nessa Alcarin, МОЖДА
dzesika,
blackadder (треба да части 1 тура),
Werther, ДА
Natural-girl, ДА
Plavooka,
bebush,
Saladin,
Malcolm van den Сабаховић,
[S]Ставрогин[/S], НЕ
Kaiser,
[S]M.O.P[/S]. НЕ
[S]blue ladybug[/S] (еклери спремај) НЕ
овие, последниве двајца не знам дали се тагнати
можете да ја искористите и опцијата “повикај другарче“
КРИВхмм
кооператива нели ќе ме викнеше?
пеџа нешо ми се врти у глава дека ти си добар момак од ѓорче, имаш кола и... има опција да ме собереш од влае?
ама јас сум мало дете, рано легнувам... макс до 12 можам да останам. дали пеџа ова ти одговара? и да ме вратиш после фала богу
Peja989
во петок во 19ч во орхидеја, а после тоа ...... се зависи од расположење. прошли пат отидовме до чаршија, ....... сега, ..... ќе видимеkooperativa другар ај кажи каков е планот каде ке се иде после тоа ке се иде на друго место и тако даље
неодлучен сум