Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Ларнел Кол и Том Торп(едни од подобрите оваа сезона кај нас) вчера беа на клупа за Англија не ни влегоа во игра. Значи колку повеке ги ценат(читај преценуваат) играчиве од други англиски клубови во однос на наши деца. Сем имаше многу добри одбрани, ама прими 2 гола.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Блекбурн ќе потпишат соработка со нас како наш feeder club и ќе земаат играчи на позајмица од клубов. До кое дереџе паднаа, од ривали за титула до feeder club.
Не знам зашто ама греота ми се многу...таква екипа сакам да гледам во најјаката Англиска лига...не да се мачи да го тепа Брајтон да му се невиди...истото се случи и со Портсмут итн итн..:(

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па сега ја најдов веста на ibtimes и гледам за Рафиња заинтересирани се Селта и Евертон и ако и тој си оди од Барса (ако не го промовираат во А тимот ) подобро му е да дојде со брат му кај нас отколку да оди во некој тим како Селта или Евертон.
Рафиња има понуда од Евертон, ама Рафиња не заминува од Барса туку само ќе биде позајмен. Следната сезона се очекува да биде промовиран во првиот тим.

Иначе за Тиаго изгледа е решена работата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Рафиња има понуда од Евертон, ама Рафиња не заминува од Барса туку само ќе биде позајмен. Следната сезона се очекува да биде промовиран во првиот тим.

Иначе за Тиаго изгледа е решена работата.
Ако е позајмица ок ама јас прочитав демек ќе ни го продадете и него и ние и ќе го пратиме кај Евертон на позајмица ама не ми се на мене верува и Рафиња да ни го дадете би било премногу.:)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Нема потреба од Рафиња, доволно е Тиаго да дојде. :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597

Terry who!?:D

Tуку, добив дојава од пробиштип дека рио стварно бил на аква парк забавата, имало и фото докази?:eek:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Него и Гигс ќе доаѓал во Македонска Каменица на семинар во ФК Саса.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Значи празни причи, му напикале флаша нема веза...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Се залади нешто ситуацијата со Тиаго, каталонските весници пишуваат дека оваа недела ќе има разрешница !

Kajgana Shop

На врв Bottom