Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На едно место читам иде за РМ трампа за Кики, на друго викаат иде у челзи,на трето иде у арсенал,на четврто го чека Мојс од одмор да дојде,на петто останува кај нас ,........................, муабетот е да почекаме до 5-6јули па ке видиме(y)
крева галама за да привлече внимание, какво заминување какви бакрачи :sneaky:
лошо е човек у сенка на некого коа ек падне у случајов РВП :)

такви работи се случуваат кога дозволуваш криминалец ко Стретфорд да те управува.

Дај боже да има трампа Руни-Роналдо. На грб би го однесол дебелото до Мадрид и Роналдо во спротивен правец. Ем ќе си добиеме квалитетно крило ем ќе се отвори повеќе простор за Кагава.

------------------RVP----------------------
---Ronaldo-Kagawa-Zaha(Valencia)---
---Thiago(Clevz)--Carrick(Strotman)---

Вакво нешто ми прави страшен ќејф.
Плус ги имаме Чича, Велбек, Нани и Андо доколку останат... Флеч доколку е спремен за највисоко ниво, Јанг кој би можел да заврши работа за ротација итн. (y)

Шала на страна би газеле со ваков состав. :drk:

Гледам многу филмој сте направиле во форумов :icon_lol: Не доликува на наш фан клуб. Дај прво нека има нешто официјално па после да даваме прогнози и слично. Вака, со ваков тек на настаните и вестите кои од час во час се максимално контрадикторни, може само да си праиме бајрам со умот :icon_lol:

Гледам многу филмој сте направиле во форумов :icon_lol: Не доликува на наш фан клуб. Дај прво нека има нешто официјално па после да даваме прогнози и слично. Вака, со ваков тек на настаните и вестите кои од час во час се максимално контрадикторни, може само да си праиме бајрам со умот :icon_lol:

Епа брат што да се пишува во овој период кога нема натпревари.
До почетокот на сезоната или барем до пазарењето на некои играчи со кој се поврзуваме ќе си направиме уште 14151152 филмови, треба да се навикнеш.
Таков е периодот, јбг. ;)

Епа брат што да се пишува во овој период кога нема натпревари.
До почетокот на сезоната или барем до пазарењето на некои играчи со кој се поврзуваме ќе си направиме уште 14151152 филмови, треба да се навикнеш.
Таков е периодот, јбг. ;)
Me плаши само дека наликуваме периодов како фан клубовите на задрид и челшит, тоа најмногу ме плаши. Затоа избегнувам секаква дискусија се додека не има нешто официјално;)
Толку од мене засега и продолжете со снимањето :icon_lol:

A негативната страна на филмовите е?

Лоша репутација :D

Заебавам вака шо се избацувам :D

Sir Alex Ferguson, at his time at Manchester United, has managed out of 1498 games has managed to hit a 59.71% win rate. Also in this time managing to maintain a +1404 goal-difference.

Under Sir Alex Ferguson in the Premier League, Manchester United have never finished lower than third -finishing first on 13 separate occasions.

Since the inception of the Premier League, Manchester United have accumulated 1503 points from wins - winning 86 more games than nearest rivals Arsenal.

In 1996, Manchester United became the first English club to complete the Championship and FA Cup double twice.

:cuc:

Руни трампа за Роналдо ама плус 60 милки :)))

Ја глеам сликава и се чудам,знам фотошопирана е од РВП и ставиле Arrived At Manchester Airport.:LOL:
840_519500221439083_608834370_n.jpg

Ја глеам сликава и се чудам,знам фотошопирана е од РВП и ставиле Arrived At Manchester Airport.:LOL:
840_519500221439083_608834370_n.jpg

Па гледај кога е направена фан страната.. :D а за сликава се праеше муабет одма коа излезе у јавност.. се зафркава луѓе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom