Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ларнел Кол и Том Торп(едни од подобрите оваа сезона кај нас) вчера беа на клупа за Англија не ни влегоа во игра. Значи колку повеке ги ценат(читај преценуваат) играчиве од други англиски клубови во однос на наши деца. Сем имаше многу добри одбрани, ама прими 2 гола.

Блекбурн ќе потпишат соработка со нас како наш feeder club и ќе земаат играчи на позајмица од клубов. До кое дереџе паднаа, од ривали за титула до feeder club.

Не знам зашто ама греота ми се многу...таква екипа сакам да гледам во најјаката Англиска лига...не да се мачи да го тепа Брајтон да му се невиди...истото се случи и со Портсмут итн итн..:(

Па сега ја најдов веста на ibtimes и гледам за Рафиња заинтересирани се Селта и Евертон и ако и тој си оди од Барса (ако не го промовираат во А тимот ) подобро му е да дојде со брат му кај нас отколку да оди во некој тим како Селта или Евертон.

Рафиња има понуда од Евертон, ама Рафиња не заминува од Барса туку само ќе биде позајмен. Следната сезона се очекува да биде промовиран во првиот тим.

Иначе за Тиаго изгледа е решена работата.

Рафиња има понуда од Евертон, ама Рафиња не заминува од Барса туку само ќе биде позајмен. Следната сезона се очекува да биде промовиран во првиот тим.

Иначе за Тиаго изгледа е решена работата.

Ако е позајмица ок ама јас прочитав демек ќе ни го продадете и него и ние и ќе го пратиме кај Евертон на позајмица ама не ми се на мене верува и Рафиња да ни го дадете би било премногу.:)

Нема потреба од Рафиња, доволно е Тиаго да дојде. :)

8842_522359941146504_1787189527_n.jpg

Terry who!?:D

Tуку, добив дојава од пробиштип дека рио стварно бил на аква парк забавата, имало и фото докази?:eek:

Значи празни причи, му напикале флаша нема веза...

Се залади нешто ситуацијата со Тиаго, каталонските весници пишуваат дека оваа недела ќе има разрешница !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom