The Championship Wimbledon | 24 јуни - 7 јули, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема врска и као Типса некако добие, коефициентот беше смешен на него...

;)

океј, може беше премал, ама победа на Виктор е дефинитивно изненадување на хартија. :)

Следен на аватар ми е Кристијано Роналдо. :icon_lol:

Не ти фаќа на вонземјани џабе! :свиркам:

Овој Гофан лета три метра назад сосе топчето кога враќа сервис на Цонга. :pos: Осум аса има досеа Жо Вилфред, ма да солиден е на свој сервис Гофан.

океј, може беше премал, ама победа на Виктор е дефинитивно изненадување на хартија.

Луѓето мислат дека кладењето е како стрелаштво, дека треба да погодиш. Работата е да погодиш по вистинска цена, инаку и кога годиш, губиш.

;)

Па 30 кила има со се кревет Гофан, шо сакаш. :D
Леле бе Спорт Клуб педери се жими се, каков само меч играат Шарапова и Младенович, а овие ми даваат Јанкович-Конта, вошкари ниедни.

Типсаревиќ бе.... дрво едно, резултатски ако си поголемо од Троицки... оди некаде на плажа, срамота е. :гомце: :facepalm:

Па 30 кила има со се кревет Гофан, шо сакаш. :D

Леле бе Спорт Клуб педери се жими се, каков само меч играат Шарапова и Младенович, а овие ми даваат Јанкович-Конта, вошкари ниедни.

Да играв јас против Посписил на пример на терен број 18 и да даваа пренос Телма, кого ќе пренесуваа, мене или Надал против Дарсис? :D

Овај Дарцис толку е добар или Надал игра очајно ... кај најдов да го пишам да нема тајбрејк во мечот ... како тргнало уште во прв сет ќе играат . :facepalm:

Надал изгуби од Росол, Росол изгуби од Реистер.

Заклучок, Реистер>Надал.

troll face

:icon_mrgr:

Ајде бре надал изгуби го барем гемов сега секако не можиш брејк да направиш после ! ти ебам глупакот

Типсаревиќ бе.... дрво едно, резултатски ако си поголемо од Троицки... оди некаде на плажа, срамота е. :гомце: :facepalm:

Да играв јас против Посписил на пример на терен број 18 и да даваа пренос Телма, кого ќе пренесуваа, мене или Надал против Дарсис? :D

Без разлика, Србите немаат еден претставник па да се палат само него да го пренесуваат. Ете Јанко и Виктор ги даваат на едната, греота е вториот фаворит во женска конкуренција да не биде пренесуван на некој од главните три канали.

ElNinho
Ти да пуштиш стрим со мојов “шпорет“. :(

Сега треба да сум ептен голем малер ( што сум) Надал да направи брејк кога цел прв сет имаше само 2 шанси за брејк наспроти 10 за Дарцис .

Сега треба да сум ептен голем малер ( што сум) Надал да направи брејк кога цел прв сет имаше само 2 шанси за брејк наспроти 10 за Дарцис .

Несреќата никогаш не треба сам да ја викаш, и онака ќе дојде...

Ме пренервира море глуп шпанец скапан матер му ебам најде тогаш брејк да напрајт .

Не е темава за тоа ама ајде, еден мал совет од мене: Никогаш не го играј Надал на ливче првите 2-3 кола, златно правило е ова. :)

Не е темава за тоа ама ајде, еден мал совет од мене: Никогаш не го играј Надал на ливче првите 2-3 кола, златно правило е ова. :)
ич не го играм повеќе .. срамота е од онај сет да изгубит ..

Заслужен прв сет за Дарсис нема збор тука. И покрај ова мислам дека 3-1 ќе победи Надал, али не смее да си дозволува ваков луксуз во следните натпревари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom