Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 8.950
Удинесе си прави нов стадион, како што гледам сличен на оној на Јуве, само со помал капацитет, онака од иста класа се, просечни 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Удинесе си прави нов стадион, како што гледам сличен на оној на Јуве, само со помал капацитет, онака од иста класа се, просечни![]()

Олимпико е пооооооооооооооооголем бе , нема веза шо го полнат еднаш у 5 години...![]()
Стадионот на Јуве просечен![]()
Олимпико просек оваа година на натпреварите на Рома имаше околу 45 000, а како шо знам на Јуве толку не собира![]()
. Факт
Ама просек бе просек е тоа , ни на дербито не беше full наполнет стадионот. Факт

Олимпико просек оваа година на натпреварите на Рома имаше околу 45 000, а како шо знам на Јуве толку не собира
--- надополнето: 24 јуни 2013 во 02:18 ---
искрено не ми е ништо посебен, нема врска што е на Јуве .. си размислувам, Арсенал имаат нов стадион од 500 милиони евра а Јуве од 200 милиони, која е разликата, а кој тим е Јувентус а кој Арсенал ?
Де ти се молам објасни што сакаше со ова да кажеш? Убавината на стадионот се гледа по цената за која е направен?
Сакаше да каже дека Јуве како тим со поголема историја од Арсенал требало да си направи поквалитетен стадион од сегашниов.Де ти се молам објасни што сакаше со ова да кажеш? Убавината на стадионот се гледа по цената за која е направен?
зборувавме за просек, а не само за убавина ... значи кога кажав просек, мислев на стадион за клуб кој не е од европскиот крем, според мене Јуве требаше да направи специфична, гламурозна и скапа арена ... и без разлика на цената, Емирати ми е многу поубав од вашиот .. еве и вашиот да бил поскап, повторно би кажал дека на Арсенал стадионот е поубав
Нека е најубав , ич не ми чуе, и на ливада нека играат ако треба , на крајот се гледаат трофеите , другото е се споредно.

Сакаше да каже дека Јуве како тим со поголема историја од Арсенал требало да си направи поквалитетен стадион од сегашниов.
Само објаснив, немојте да се фатите за тоа што го кажав со квалитетот погоре.