Kajgana's Football Fantasy Draft

• Креатор на темата Креатор на темата Jonathan
  • Време на започнување Време на започнување
Аееее што ти е на тебе бе ненормален еден ? Си ги видел ли ти како изиграа Маркизио и Тијаго Силва? Што не го одбереш Рибери, Робен, Манџчукиќ,Алаба, Данте, Гомез ? Тапааааа
Ептен несериозно ја сфаќаш сериознава игра.

Третата рунда заврши..

1. Ficoman
- Cristiano Ronaldo
- Philipp Lahm
- Bastian Schweinsteiger

2. DaniBMW
- Gareth Bale
- Juan Mata
- Ilkay Gundogan

3. Kova10
- Lionel Messi
- Marco Reus
- Arturo Vidal

4. dragonsky
- Robin Van Persie
- Ashley Cole
- Eden Hazard

5. Jonathan
- Radamel Falcao
- Hulk
- Yaya Toure

6. Leo Bonnie
- Zlatan Ibrahimovic
- Neymar
- Xavi

7. kazioX
- Luis Suarez
- Andres Iniesta
- Steven Gerrard

8. BooBojan
- Robert Lewandowski
- Stephan El Shaarawy
- Nemanja Vidic

9. Epics
- Andrea Pirlo
- Mario Götze
- Theo Walcott

10. Џонтра Волта
- Sergio "Kun" Aguero
- Franck Ribery
- Claudio Marchisio

Распоред за четвртата рунда

1. @Џонтра Волта
2. @Epics™
3. @BooBojan
4. @kazioX
5. @Leo Bonnie
6. @Jonathan
7. @dragonsky
8. @Kova10
9. @DaniBMW
10. @Ficoman

Џонтра бираше, следен е Epics.

Аееее што ти е на тебе бе ненормален еден ? Си ги видел ли ти како изиграа Маркизио и Тијаго Силва? Што не го одбереш Рибери, Робен, Манџчукиќ,Алаба, Данте, Гомез ? Тапааааа
Ептен несериозно ја сфаќаш сериознава игра.

Не знам зошто се обидуваш да испаднеш смешен. Каде виде да се бунам за тоа зошто нема играчи од Баерн? :facepalm:
Само кажав дека во погрешен правец ја терате играта (не сите 10 члена). Се е убаво објаснето на 1-та страна. Не пишува омилени играчи или играчи кои биле најдобри пред 4 сезони.

Да не ви каже нешто човек. Одма погрешно се сфаќаат работите. А убаво сум објаснил во претходните мои постови.

Секој си има визија за тоа како сака да му изгледа тимот нели.Со почит према Хенес кој вели дека некои од играчите кои се изберени не се во најдобра форма.Да за мене минатата сезона најдобар стопер беше Данте.затоа и го зедов,е сега затоа што го зедов Видич пред него тоа е друго.
Можеби од аспект на омилен клуб Јунајтед,сепак за мене,Видич и немаше така лоша сезона.Мечевите што ги изигра колку и да се малку ги одигра на врвно ниво.Сети се на мечот против Реал кога со Фердинанд играа шева со Кристијано од позади и кога изиграа одлични натпревари.
И не грижи се јас сум сигурен дека кај сите нас овде ке има барем 9-10 фудбалери од Баерн затоа што имаа одлична сезона,барем јас за во тим имам планирано уште двајца од баерн кои се надевам нема да ме преварат да ми ги земат во другите тимови.

dani Alves
@ Jonathan

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom