Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа мислам дека не е баш за на форумов.. ОДМА оди на лекар!Полип на жолчка колку е опасно? -Барав по интернет, и на англиски и секако ништо детално не најдов.
Пивски квасец во комбинација со алхохол т.е пиво или вино мојт? Во умерени количини алхохолот?
Има некој шо деновиве ги мачи кивавица,течење нос,тежина на очите...и у некој случај температура околу 37ц ?
Пошто мене тоа моментално ми се случува....па незнам дали владее некој вирус,или е некоја алергија.
Ако бараш капки за нос не се мисли, Оперил, јас ги користам од кога знам, ставаш една капка, за една минута ти одзатнува носИстово.
Дај кажете некои капки за нос..
Истово.
Дај кажете некои капки за нос..
Има некој шо деновиве ги мачи кивавица,течење нос,тежина на очите...и у некој случај температура околу 37ц ?
Пошто мене тоа моментално ми се случува....па незнам дали владее некој вирус,или е некоја алергија.
Мене да ти кажам еве веќе втор ден ми е така... Дај кажи дали ти помина и дали дозна дали е вирус или обична настинка, да знам дали да идам на лекар или дома да си се лечам со чаеви, супи и т.н.