Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте не ја отпишувајте Чешка, од ко испадна од европското од нас ми се чини дека најмногу напредува од сите. А и ние ако играме како на квалификацииве лошо ни се пишува бидејќи со Данска сигурно нема шо да бараме.

Pa ne ni barame nesto so Danska , tuku dovolno e da ja sovladame Avstrija ili Ceska za da vlezeme vo vtora faza. Tolku ni se moznostite , bidejki potoa ne' cekaat tri porazi .

Od toa sto bese ponudeno, najdobra zdrepka ( use da mozese da se izbegne Danska,ama jebiga previse bi bilo:)... Moja prognoza.. So Danska go jademe u sekoja kombinacija ( minimum 5 razlika), so Ceska ke bide gusto, Avstrijcite bi trebalo da gi dobieme ako seriozno ja svatime rabotata.

Знаејќи ги нашиве како играат може да изгубиме од Австрија а да ги добиеме Чешка и Данска.... :cautious:
БИТНО: СОБИРАЈТЕ ДИЈАЗЕПАМИ ДОДЕКА МУ Е ВРЕМЕ

Лош распоред. Прво со Данска па со Чешка и на крај Австрија.
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 20:22 ---
Него во следна фаза како иде разигрувањето ?

Лош распоред. Прво со Данска па со Чешка и на крај Австрија.
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 20:22 ---
Него во следна фаза како иде разигрувањето ?

Кај е објавено ова?
Втора фаза се знае нова група по 6 екипи.

Ви реков Данска? ;) Само смеа ме фати за Србиве...тие прв или четврт шешир беа? :pos:

Не трескај глупости ако ја поминеме групата минимум 8 место ќе бидеме.
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 21:05 ---

Значи сметаш дека 3 или 4 ќе бидеме во група:)Не бе не е лошо таман е во ваква група да се освои 3 или 4 место топ :D

Поминуваат 3 репрезентации од секоја група, минимум ти е 12 место ако ја поминеш групата.

Srbija bese vo grupa so Rusija vo kvalifikaciite , dvapati ja sovlada , so Polska ke pobedat , ostanuva Francija koja ako ja podmladat selekcijata togas ne e nikakva opasnost . Samo da se hejtalo bezveze...

Поминуваат 3 репрезентации од секоја група, минимум ти е 12 место ако ја поминеш групата.

Ако е така како што ти кажуваш , смешки е ситемот до сега не памтам од 4 во група 3 да идат натака. Од 6 да беа 4 да идат натака ај пак држи логика, ама ова е стварно смешно.

Ако е така како што ти кажуваш , смешки е ситемот до сега не памтам од 4 во група 3 да идат натака. Од 6 да беа 4 да идат натака ај пак држи логика, ама ова е стварно смешно.

Во Србија лани беше така, ако тоа не го памтиш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom