Атеист
Дежурен Шаман
Зависи на која невиност мислиш... или орален и анален секс не се рачуна?Shto vie na vas sekako deka ima devici lolz ne se site isti zavisi do religija,zavisi do roditelite ... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи на која невиност мислиш... или орален и анален секс не се рачуна?Shto vie na vas sekako deka ima devici lolz ne se site isti zavisi do religija,zavisi do roditelite ... :/
Жива вистина на брачна постела мажот дознава дека жена му е невина и и вика ти болна ли си па 21 век сме па ја избрка,абе ја да начекам таква има да ја чувам како очите а абдалов ја избркал оти не била модерна?!
Зависи на која невиност мислиш... или орален и анален секс не се рачуна?
Verojatno toj ugandinot od slikata na avatarot, dobro iskustvo ti prenel, pa i da krekas si naucil. Ne e temava za gejoj, odi na drugo mesto gej orientacija da ja propovedasна клоакна невиност со инекција угандин, за полесно да крека Кермит
![]()
![]()
Јаоооо ме ареса темата
Јас сум таква особа
Дури галичка свадба ќе правам
![]()
Да, има многу вистина тука.
Значи јас познавам такви примери, зошто се дружам многу со муслимански свет.
Познавам и мажи и жени кои чекаат прва брачна ноќ.
Но не чекаат зошто тие така мислат дека треба, туку зошто се плашат од осуда на околината, а жените посебно, сеуште важи кај нив тоа ,,ќе ме врати ако не сум невина,,.
Е сега, тоа постои.
Да, има многу вистина тука.
Значи јас познавам такви примери, зошто се дружам многу со муслимански свет.
Познавам и мажи и жени кои чекаат прва брачна ноќ.
Но не чекаат зошто тие така мислат дека треба, туку зошто се плашат од осуда на околината, а жените посебно, сеуште важи кај нив тоа ,,ќе ме врати ако не сум невина,,.
Е сега, тоа постои.
Значи сакаш секс и со машки и со женски само да не бидат невини?абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е курва.
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:17 ---
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е _____
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:19 ---
абе ајде, мене ми се мрачи од такви помисли. И според некои статистики, невините во брак, после, бидејќи не го проживеале животот, сакаат да се изживеат во брак, нормално, со други партнери. Како што не сакам мажи девици, така не сакам ни жени девици, бидејќи сум поборник за еднаквост меѓу половите. Ако му се може на едниот, му се може и на другиот. Ама нажалост, кај нас уште владеат некои конзервативни мисли дека машко со сто е фраер, а женско со сто е _____
секс со мажи и деф не невини, не сум јас секс школа, па да учам некого, а за жени реков така зашто не се дружам многу со личности кои имаат такви сфаќања - ништо пред бракЗначи сакаш секс и со машки и со женски само да не бидат невини?
оки докисакам
секс со мажи и деф не невини, не сум јас секс школа, па да учам некого, а за жени реков така зашто не се дружам многу со личности кои имаат такви сфаќања - ништо пред брак