NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тоа феноменална утакмица,мајами сосема добро тактички делуваа на оваа утакмица.Им ја угушија пик играта на Спарси,а знаемо дека тоа им е главната алка у играта.И фактот што имаш у тим играчи како Милер Батие,кој са родени за финални утакмице.Леброн:cuc:,а за Вејд немам зборови(y),со таква повреда да играш онака како што играше,свака час.И пак кога све ќе се земе у обзир,мојот став е дека Спарси сами се победија,посебно прошлата утакмица.никад не сум го сакал Данкан како играч,али вечерва жал ми падна за него.Ману секоја чест за игрите што ги прикажуваше до сеа,ама реално ги кошташе Спарси титула.Може е време да се повлече и да си ужива у пензионерските денови.

Грег и Ману разочараа серијава....честитки за Мајами за уште една титула.

Честитки до фановите на Мајами, заслужено :)
Ептен ми е жал за САС, какви само џентлмени...Тими, Тони, Каваи е новата ѕвезда на НБА, каков само играч :cuc:, Поп...како само ги гушна и искрено им честиташе на Вејд и Леброн, неверојатен човек :cuc:.
Одлична сезона, уште подобар плејоф и веројатно најдобро можно финале. Наредна уште подобро се надевам :)
Стерн со последниот трофеј.

Честитки до фановите на Мајами, заслужено :)
Ептен ми е жал за САС, какви само џентлмени...Тими, Тони, Каваи е новата ѕвезда на НБА, каков само играч :cuc:, Поп...како само ги гушна и искрено им честиташе на Вејд и Леброн, неверојатен човек :cuc:.
Одлична сезона, уште подобар плејоф и веројатно најдобро можно финале. Наредна уште подобро се надевам :)
Стерн со последниот трофеј.

Фала богу,имало господ.

Ми се гледа Лејкерс/Хит финале до година. Онака директен дуел во финале да видиме на Коби и Леброн :cool:
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 06:04 ---
So the NBA needs new commissioner ?

992975_332272653569401_3912206_n.jpg

Бре овие од НБА колку се брзи :eek: одма пратиле мејл "Purchase your Heat champions t-shirts"

Бре овие од НБА колку се брзи :eek: одма пратиле мејл "Purchase your Heat champions t-shirts"

Smeshno, interesno i korisno u tvojov post e edino smajlito sho si go stavil ima ista faca ko Murinjo na tvojot avatar.

Најдобро финале што сум го гледал од 2005 навака. Може не се радував како кога освоија Сан Антонио тогаш против Детроит, ама неизвесноста во овие серии беше на неверојатно ниво и баш ми е мило што бев сведок на вакво збиднување, иако ме разочара мојот тим овој пат. Браво за Мајами, Леброн нема да застане на овие 2 прстени тоа е сигурно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom