Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам само profile completeness зошто е на 80% и не дава да се прави апгрејд.

а на МК акаунти немаш такви опции или мојот акаунт е шкарт :D
Немам појма, немам ни еден МК акаунт. :D
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 19:17 ---
Инаку овој апгрејд е сеуште во бета тестирање. Нарочно го одбрале периодот каде што ќе има најмалку нарачки, за ако тргне нешто наопаку да не изгубат многу.... Јас се враќам на стариот дизајн.

Не знам само profile completeness зошто е на 80% и не дава да се прави апгрејд.
Има нова опција да се стави Personal name или нешто слично беше... Сега нема да си само со username од сајтот. Затоа ти е 80% комплетиран.

Има нова опција да се стави Personal name или нешто слично беше... Сега нема да си само со username од сајтот. Затоа ти е 80% комплетиран.
Одамна ми е со персонал нејм изгледа се оние срања да се конектираш преку фејсбук....

Pocetnik sum na ovoj sajt, imav sreka i uspeav da zarabotam nekoj dolar.....sega ako moze nekoj da mi pomogne kako odi ISPLATATA na sumata....denes bev vo nekolku banki i odluciv da zemam visa i master od HALK banka, bidejki kako sto mi kaza frabotenata nemalo voopsto nikakva provizija za podiganje na pari......VE MOLAM DA MI KAZETE ISKUSTVA I DA MI POSOCITE STO TREBA DA NAPRAVAM, dali sum napravil dobar izbor so halk banka i sto treba sega sledno da napravam.....FALA

мислам имаше ваква тема за freelance :D ако ти кажале од вработените дека нема провизија за подигање на пари тогаш немаш гајле. јас користам од шпаркасе и еден куп трансфери иам напраено па денар ми немаат земено од поќе :D

Имаш тема тука. Може има некој кој работи со тој сајт. Прашај на темата.

мислам имаше ваква тема за freelance :D ако ти кажале од вработените дека нема провизија за подигање на пари тогаш немаш гајле. јас користам од шпаркасе и еден куп трансфери иам напраено па денар ми немаат земено од поќе :D

a kakva karticka imas od sparkase i na bankomat li gi poodigas parite??

Pocetnik sum na ovoj sajt, imav sreka i uspeav da zarabotam nekoj dolar.....sega ako moze nekoj da mi pomogne kako odi ISPLATATA na sumata....denes bev vo nekolku banki i odluciv da zemam visa i master od HALK banka, bidejki kako sto mi kaza frabotenata nemalo voopsto nikakva provizija za podiganje na pari......VE MOLAM DA MI KAZETE ISKUSTVA I DA MI POSOCITE STO TREBA DA NAPRAVAM, dali sum napravil dobar izbor so halk banka i sto treba sega sledno da napravam.....FALA
прво честито, јас сум таму со месеци и немам никаква нарачка :(
иако, не ми е јасно како си можел да добиеш нарачка а да не си регистрирал сметка.

a kakva karticka imas od sparkase i na bankomat li gi poodigas parite??

абе јас visa electron имам. најубо да одиш вбанка (во случајов во халк од кај шо ти е картичката) и на некој од вработените да му објасниш точно за шо се работи :) најдобар совет од ниф ќе добиеш

Само што добив апгрејд. Единствено 1% orders canceled ме радува.

Дури и од кина сум имал нарачки. :pos:

Прегледај го приврзокот 66481

Nice..за жал јас неам од Кина..Имам од Јапонија, Нигерија , Филипини , Тајланд ,Пакистан,Индија,Перу... Ама нај-омилен дел ми е овај :D
m9yKsKc.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom