Базените во Македонија - слики, услуга, цени

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Нашите чупенца нејча да се капа со џупски какушки.

Нашите чупенца незнаат што сакаат.. а иначе сами се криви оти ода џупците таму.
А во другиве базени се капа во сопствените какушки :D 20 души да влеза полн е базенот нема место повеќе :P

А да ми кажете за Воен базен дали е остана истата цена на карта и оваа сезона. Зашто ми рекоа дека е 200 денари.

Нашите чупенца нејча да се капа со џупски какушки.

не се проблем џупците..
проблем е неодржувањето на хигиената во базентот.
Сликите ти се од 2011 кога е извршено и последното темелно чистење на базентот (празнење, чистење и ставање заштитен слој)
Од 2011 не е исчистен базентот... а еве и годинава “немал пари“ кутриот газда да го исчисти.
Не е само базенот, туку целиот комплекс Маркови кули е крш. Салата се распаѓа, фудбалскиот терен исто. Ресторанот/хотел „Дион“ е крш. А пак за храната на базент да не прам муабет. Подобро порачај си со такси да ти донесат скара од градот него да јадиш притоплен тост стар една недела.

Незнам како успеа пак да го земи под 10 годишна концесија. Како и да е... на Маркови кули одиш да фатиш некоја кожна болест.. за друго, одамна ја загуби функционалноста.

100 пати е подобро со организиран превоз да си појдиш во Хавана во Неготино или во Б2 во Кавадарци

не се проблем џупците..
проблем е неодржувањето на хигиената во базентот.
Сликите ти се од 2011 кога е извршено и последното темелно чистење на базентот (празнење, чистење и ставање заштитен слој)
Од 2011 не е исчистен базентот... а еве и годинава “немал пари“ кутриот газда да го исчисти.
Не е само базенот, туку целиот комплекс Маркови кули е крш. Салата се распаѓа, фудбалскиот терен исто. Ресторанот/хотел „Дион“ е крш. А пак за храната на базент да не прам муабет. Подобро порачај си со такси да ти донесат скара од градот него да јадиш притоплен тост стар една недела.

Незнам како успеа пак да го земи под 10 годишна концесија. Како и да е... на Маркови кули одиш да фатиш некоја кожна болест.. за друго, одамна ја загуби функционалноста.

100 пати е подобро со организиран превоз да си појдиш во Хавана во Неготино или во Б2 во Кавадарци

Нека донира Маријан за да се исчисти базентот.

СТРУМИЦА
Диско Базен "Aquarius"​
влез: 80 денари​
547250_253325331438036_320520851_n.jpg
52_big.jpg
"Сириус" (во склоп на хотелот)​
влез: 100 денари​
12187128.jpg
4118643.jpg
Hotel-Sirius-Strumica.jpg
"Воен Базен"​
влез: појма немам, последниот пат кога бев (пред 5-6 години беше 60 денари :))​
bazen_arm.jpg
Цените се лански иначе, можно е оваа година да не накачени (ништо чудно).​
Исто така, цените на пијалоци, храна и сладоледи се исти како низ кафичите и сендвичарите :D

А да ми кажете за Воен базен дали е остана истата цена на карта и оваа сезона. Зашто ми рекоа дека е 200 денари.
Исто и јас слушнав дека е 200... Имаат ли осет бе ако е стварно 200 :facepalm: Да отидат двајца родители со детенцето од старт 600 им одат, плус да земат по нешто за пиење/јадење отидоа 1000 ден.
Па и сам да одиш е скапо 100 -че е најрелана и најприфатлива сцена според мене.

Чекај малце, ставате слики од МИНИ базени? Па во Штип сега коа го меревме му фали само некое метро да биде олимписки, овие у Валандово и Прилеп се минитки

Да се разладиме малце...

Чекај малце, ставате слики од МИНИ базени? Па во Штип сега коа го меревме му фали само некое метро да биде олимписки, овие у Валандово и Прилеп се минитки
Полека бе ти со комплекси на супериорност, стај слики ако немиш друга работа.

Чекај, чекај... зошто ти е базен со голема должина ( олимписки) да не пуштате ајкули внатре и да играте брканица? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom