Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Многу лош распоред околу нова година, а таму доста се добива и губи, на боксинг играме со Сити, а 2 дена подоцна со Челзи....
А и општо Декември можи ќе ни ја скрои судбината за тоа каде ќе бидиме на крајот, пошто имам три дерби натпревари (Спарс, Сити, Челзи), плус Кардиф и Вест Хем

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Распоредов е топ у први 9 кола само едно дерби, исто и од Јануар до средина на Март имаме само 2 дербиња(Евертон и Арсенал).. Одамна не сме имале ваков добар распоред,ајде сега на дело Роџо наш голем маж да го видиме:)

Керол 15.5м + 2м .. добро му извадиме. За сега ништо не потрошиле, од овие пари ќе ги платат мисирите Аспас и Алберто такада тие 20-25м од буџетот на Роџо му се цели па нека ги акне на Ерменецот .
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 15:58 ---
Него Борини распачува за Италија:) .. тој ќе биде џокерот годинава

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Стварно, сеа е ептен добар распоредот, нема дел кај што можеме да се буниме. Мора да го искористи Роџерс ова, поготово и со засилувањава и големата активност која стварно не ја очекував. Не знам за вас али ја едвај го чекам Мики Рајан и иам големи очекувања за него. Роџерс сезонава мора да се покаже, ако потфрли нема да му се прости лесно од голем дел од фановите.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Велемајсторот се сврте кон Шпанците, се гледа дека не е глуп. На времето кога имавме шпанска колонија во Ливерпул растуравме. In Brendan we trust. :cool:

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Ahh, Andy Andy, my sweet little candy... :love:

Потпиша за Вест Хем и чекан се стори,
чекан се стори и душава моја.

За мене ти засекогаш ќе бидеш црвен (Red),
иако за многумина си само играч дрвен.
Но, знам еден ден ќе прераснеш во фудбалер врвен.

I'll miss you.... :place:

P.S. Управа БОТОВИ! (n)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ahh, Andy Andy, my sweet little candy... :love:

Потпиша за Вест Хем и чекан се стори,
чекан се стори и душава моја.

За мене ти засекогаш ќе бидеш црвен (Red),
иако за многумина си само играч дрвен.
Но, знам еден ден ќе прераснеш во фудбалер врвен.

I'll miss you.... :place:

P.S. Управа БОТОВИ! (n)
Инспирирана од мене си, и ти почна да твориш? :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ojde manekenor.
Daj da se oladime i oprajme sea.

Nego sho bidna so RM i LS? Ili ke se ebi v'g'z i ke se smeeme godinava!

P.S. Kako be Borini onaka?

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
The transfer rights of Henrikh Mkhitaryan, the Armenian national football team’s midfielder representing Shakhtar, belong to the Ukrainian club only by 50%.

The other 50% belongs to Ruben Hayrapetyan and Oleg Mkrtchyan, the owners of Metallurg and Kuban Football Clubs, Sport-Express reported.

England’s Liverpool has been recently interested in the Armenian midfielder. The British media say he is due to sign a contract with the team soon."

http://www.tert.am/en/news/2013/06/19/mkhitaryan-ruben-hayrapetyan/

Seems like his transfer from Metallurg to Shakhtar wasn't quite so straight forward....

Изгледа нештата биле позамрсени него што изгледаше. Аспас, ХМ и што е следно, како ке се постигне хет-трик? :confused:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ojde manekenor.
Daj da se oladime i oprajme sea.

Nego sho bidna so RM i LS? Ili ke se ebi v'g'z i ke se smeeme godinava!

P.S. Kako be Borini onaka?
Види, не си ти влав, јас сум, не штеди на букви: РМ и ЛС можи ова значи Република Македонија и Левоориентираните Сили....и нормално в'г'з :D :D
Инаку кога сме кај власите и штедењево твое, еден виц: Како влав звони во пожарна??? Не звони туку титка :D :D

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Инспирирана од мене си, и ти почна да твориш? :D

Не, ја творам одамна, од мои 15 години пишувам поезија.
Имам многу напишано, ама ништо не е објавено. :(
Имам и за Ливерпулче песна напишано, ама не знам дал да ви ја пишам овде. :confused:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sto bidna so Real i interesot za Luis tibam vlaot. :D (v'g'z - vo gaz ke se ebe)

Ili ke se otkazat i ke si ostane oti zapnal Zidan za Bale?

I za Borini? Nekoj spomna Borini? Sto napravil Borini.
Tibam vlaot :) :D

A Mickey Ryan, sakaat dopolnitelno da mu ja krenat cenata. Inaku, verujem oooo veeeruuuujeeem ke dojde :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Sto bidna so Real i interesot za Luis tibam vlaot. :D (v'g'z - vo gaz ke se ebe)

Ili ke se otkazat i ke si ostane oti zapnal Zidan za Bale?

I za Borini? Nekoj spomna Borini? Sto napravil Borini.
Tibam vlaot :) :D

A Mickey Ryan, sakaat dopolnitelno da mu ja krenat cenata. Inaku, verujem oooo veeeruuuujeeem ke dojde :)
Јас те разбрав, ама некој можи не, затоа повикувам на целосни зборови....инаку за него баш сакам Реал да не прати понуда и по 1 месец да слушниш изјава од типот: Го сакам Ливерпул, го сакам градот и ќе уживам во секој момент кога ќе играм за него
А за Рајан има откупна клаузула така да нема зошто Шахтјор да му ја крева цената
--- надополнето: 20 јуни 2013 во 14:06 ---
Не, ја творам одамна, од мои 15 години пишувам поезија.
Имам многу напишано, ама ништо не е објавено. :(
Имам и за Ливерпулче песна напишано, ама не знам дал да ви ја пишам овде. :confused:
Јас лично, сакам да ја прочитам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom