Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се секирај затоа е тука власта да удри контра стимул коњи да јаваме.
Катни гаражи граделе,на тинекси да не мислиш![]()
Мене ме стимулира пешки да одам, платава ми е иста, бензинот поскап, паркинзите поскапи и од бензинот - обратнопропорционално на количините спомениците и торта-зградите на квадратен метар во градов......а јас кутриот у заблуда, звер да ти бил жеравот - ги терал секој член у фамилија кола да има.....
Време е Латас да бљуе по сатаната малку.....да му ги размрдаат пак бараките малку.....
Добро бе зборите за паркинзи а дали видовте дека денес почна реконструкција на зградата на владата?
За разлика од сакатоно Собрание на кое и те како му требаше сериозна реконструкција,незнам зашто би ја мењале фасадата и на еден од најсимпатичните јавни објекти.Али тоа е,вие си ги гласате и затоа не мрчете многу.
Ги гласаше цела Македонија а народните пари се и на оние што не се од Скопје. Скопјани се најмалку криви за ова изобличување на центарот..
Во центар градоначалник е опозиционер па џабе пак се ќе проаѓа нема моќ тој. За да прекине ова лудило само на парламентарни треба да паднат али за тоа тешко во скоро време ради народот од провинција што ги гласа масовно.
A народот од Скопје за кого гласаше..Коце-Џани 2-1 ,Аеродром,Ѓорче,Бутел,мутел.. или и таму има провинција,само у центар се најчитаните и најучените.. ја ќе ти кажам зашто ги гласал народот...овие барем нешто прават,крпат,растураат па прават,еднаш мерат 3 пати сечат...оние другите па ништо не прават,дојди до Куманово да те прошетам да видиш у каква јадна ситуација е градот..пред некој ден ги офарбале зебрите после цела година-две и пишале на веб страната како ударна вест :- Куманово доби нови пешачки преминии тие и тие за кур не ги бива,само што едните чепкаат како кокошка на буниште а другиве квачат јајца.
Цитро а зашто од другите градови во Македонија со убедливо мнозинство ги гласат ако сите пари завршувале во Скопје и за проектот.. Нели една пара надвор од Скопје не се уложила? И ај кажи ти која е придобивката за Македонија и за луѓето надвор од Скопје од проектов?