- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Не бе неееееее, не се лутим бе корпа скраја било пу пу пу
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Не бе неееееее, не се лутим бе корпа скраја било пу пу пу
ок, пошто ме засекира, па да можам мирно да си нанам.Не бе неееееее, не се лутим бе корпа скраја било пу пу пу![]()
Не ги ставај у иста реченица пеџа и бебуш, одма бриши морееееееееееееок, пошто ме засекира, па да можам мирно да си нанам.![]()
Не ги ставај у иста реченица пеџа и бебуш, одма бриши морееееееееееее
НЕМОЈ СРЕЧООООООООО НЕМОЈ ДАНАСWTF?
На dobro poznat му е симпатија, па не сака во иста реченица да се ...![]()
Вел иф ју сакаш бидеш инкогнито..... донт мејк реклама он фејзбук море абдалиЕнд садендли, знаат многу повеќе него што мислев дека знаат
П.С. kooperativa брате, знаеш дека за тебе и на крај на сФет, така да доваџам, макар останале јас ти и музика од телефон![]()
Вел иф ју сакаш бидеш инкогнито..... донт мејк реклама он фејзбук море абдали
Иначе да не бидете осамени и јас ќе дојдам па шо му ебем матер, и еден циган од пред матично ќе земам да лупа на тарабука![]()
ете ми го другарчето (не се лути за деминутивов) прво се јави.Енд садендли, знаат многу повеќе него што мислев дека знаат
П.С. kooperativa брате, знаеш дека за тебе и на крај на сФет, така да доваџам, макар останале јас ти и музика од телефон![]()
Епа пеџо најдобриот циган4е ште го најдам да тропа цела вечерНе бе, јас сум абдал, немој во множина, сТрамота е
Иначе, штом станува збор за ром4е (да со четворка) од пред матично, немаТ проблемТ.![]()
Zimi se bi dosla na sobiranka na koja bi prisustvuvale ti i nessa samo za da se smeam :-DЕпа пеџо најдобриот циган4е ште го најдам да тропа цела вечер![]()
Повикајте ме и мене.Zimi se bi dosla na sobiranka na koja bi prisustvuvale ti i nessa samo za da se smeam :-D
Koja faca si ti hahaha :-D
Taman e zrtva za remet u drustvo :-DПовикајте ме и мене.
Доколку е потребно јас честам цела вечер и сите присутни на настанот.
И јас сакам да го запознаам “ добро познат “
Вечерва ми го продолжи животот![]()