што е ова одење во ајриш паб е не сте известиле тука?!?!
цццц
па што не пријде, не јадеме луѓене бе, ја ве видов
тебе те видов со 2 цури и натурал ја видов
а шкорпи? или он не се брои? извини, али атмосферата беше топ па некако и фудбал слабо гледавме. муабет од 1001 и назадразмислив ама шо знам незгодно ми беше сеа таму да се поздравувам со сите... а и плус не видов некој со кој се знам
да видев некој џену крејзи џимеј или некој од другиве шо ги знам, најверојатно ќе пријдев
може ме забележавте седев релативно блиску до телевизорот, свртен со грб и шарен џемпернишо чудно и да пропуштивте дел од головите/шанси пошо рипав
![]()
хаххаха, синоќа уста на затворив хахахахаххаха,шкорпи е друг муабет, он ми е уствари генерација од основно ама ако се сеќаам убаво збор си неаме кажано
плус се уплашив, со многу јаки женски беше....
добро еве ти давам збор дека следен пат нема да ми биде незгодно
ама јас сум ќутлив не зборам многу, ќе збориш ти?
глеј колку депресивен аватар иам
е таков сум у живо
Pfff, кој ти рече дека не гледав по други маси, дури неколку пати Бебуш ми даде знак и дека премногу зјапам кај некои од маживе, особено странцивеШкорпион ти бре што не гледаш по други маси?![]()
даИнаку мислам дека знам кој е дечково, најгласни беа кога се даваа головите, едно трио таму напред пред телевизиорот што беше.
едно е препознавање, друго е знаењеAnon - Шо мафташ сеа? Рече си ја препознал Natural Girl, па после демек не си пришол оти никој не знаеш од таму. Вади се, вади се сеа.
Сталкер алерт!да бе јас сум!!
![]()
шала на страна, љубопитен сум по природа, сум глеал слики сум сакал да знам кој е позади кој ник и сум прашувал/ми кажувале и таќе![]()