Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да ја имаме среќата на металург за оваа група да ни ја извлечат :D

Ќе го пратиме Левче да влече... :icon_lol:

Доколку е точно, голема грешка на Металург што се однесува за првиот играч, само две логични објаснувања, полошата варијанта: сметаат дека не можат да парираат на Вардар, подобрата: сакаат да испробаат помлади играчи и да направат тим за иднината. .

Би требало да е втората варијанта, тоа го потенцираа цела сезона, дека Червар ќе им дал шанса на младите. Но ипак ова дека 11 играчи ќе отпуштат е нон-сенс и невозможно, тоа е 70% од тимот.

Точно има кандидати кои можат да се шутнат за да им се даде шанса на помладите, тие шо ги спомена, Левов, Козла, Додер, Мандиќ, Диви...

Дека имало нешто, имало, но не ми се верува да е така помпезно ко што Борко го кажал. Тој само со изјавата: „Лажните патриоти од Металург...“ лиже газ на Вардар за да го вратат на Кале, не дека се засекирал за репрезентацијата...

Хрватска - Франција - Македонија - Австрија..... :love:
Баш сакам да ја видам Македонија против Франција и Хрватска,а Австрија е тука колку да се победи еден и да се пројде понатаму :icon_mrgr:

Хрватска - Франција - Македонија - Австрија..... :love:
Баш сакам да ја видам Македонија против Франција и Хрватска,а Австрија е тука колку да се победи еден и да се пројде понатаму :icon_mrgr:

Овие ни се паднаја или се твои желби?

Овие ни се паднаја или се твои желби?

Пусти желби.....:place:

Али не се секирај....никогаш не ми се остваруваат.Секоја ждрепка во фудбал со душа чекам јужниот сосед да ни се падне и ништо.Така и ова.... :)

Србија, Чешка, Македонија и Австрија.
Ајде у последно време не сме големи баксузи како порано, може и да ни се падне ваква група :D

Cestit neka ni e pralsmanot! Ne e mala rabota da fatis kontinuitet na golemi natprevaruvanja. Uspehot e uste pogolem ako se vidi deka reprezentacii kako Germanija i Slovenija ne se plasiraa. Igrata e taa, treba use mnogu da se raboti za da se ocekuva podobar plasman na evropskovo u Danska. Poleka mozete da kroite planovi za u Danska:D

ПРВ ШЕШИР: Данска, Србија, Хрватска, Шпанија
ВТОР ШЕШИР: Чешка, Исланд, Франција, Шведска
ТРЕТ ШЕШИР: МАКЕДОНИЈА, Белорусија, Унгарија, Полска
ЧЕТВРТИ ШЕШИР: Норвешка, Австрија, Црна Гора, Русија

Не е лошо. Да ги избегнеме Шпанците од прв, Французите од втор и Русите од 4ти се друго ќе биде супер.

ПРВ ШЕШИР: Данска, Србија, Хрватска, Шпанија
ВТОР ШЕШИР: Чешка, Исланд, Франција, Шведска
ТРЕТ ШЕШИР: МАКЕДОНИЈА, Белорусија, Унгарија, Полска
ЧЕТВРТИ ШЕШИР: Норвешка, Австрија, Црна Гора, Русија

Не е лошо. Да ги избегнеме Шпанците од прв, Французите од втор и Русите од 4ти се друго ќе биде супер.

Не се плашете од Русија, не е таа иста Русија од пред 5 години. Од 4 шешир Црна Гора е нај опасна другите се каде каде полесни.

Норвешка помалку ни одговара него ли Русија тоа е јасно. И добро е што Полска е со нас во шешир вчера некои тука ја сместија во четвртиот шешир што сепак беше нелогично.

Норвешка помалку ни одговара него ли Русија тоа е јасно. И добро е што Полска е со нас во шешир вчера некои тука ја сместија во четвртиот шешир што сепак беше нелогично.

Полска заврши на 9то место на последното ЕП, а Црна Гора требаше да го земе местото на Германија која заврши 7ма...Таа беше логиката според која Црна Гора требаше да биде во третиот шешир, а Полска во четвртиот...Ама добро, сега тоа веќе не е битно:)

Најголем ќар е што ќе ја избегнеме Унгарија ;) Инаку се знае најдобрата група би бил Србија, Чешка и Црна Гора :D

Kako bi bilo toa najdobra grupa koga od 4 sesir ja stavas najjakata reprezentacija?-)

Кој бе Црна Гора најјака? Норвешка да игра со нив ги тепа најмалце 4-5 разлика, остај ти шо ЦГ излегоа први во група со Германија, германците се слаби затоа.

ептен ми се допаѓаат селекциите што се со нас во барабан и шо не може да ни се паднат. Да се избегнат Данска и Шпанија од прв , и Франција од втор барабан.
Со другите ќе се надигруваме :pos:

Кој и да ни се падне не може да се лета во облаци квалитетот е тој ротација немаме ни фалат шутери... Од клупа нема кој да ги замени Мојсо, Миркуловски и Кире.. Бранко Ангеловски :tapp: Мајнов и Кузмановски се покажаа и тие... Среќа на крилата сме покриени и хендикеп е што нема кој да го замени Столе. Димовски кај и да е ќе става крај може и пред првенството во Данска...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom