_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Ок, од сега па натаму оди во гурманско катче и таму занимавај се. Немој фан клубов да го полниш со глупости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се сеќавате дека лани газета(или некој друг) даде табела без судиски грешки!Доколку имаше игра со рака, и тоа влијаеше врз движењето на топката сега ќе се кренеше огромна прашина низ медиумите. Сигурно до сега газета ќе објавеше и каква казна ќе добие Интер поради наводното местење...
Очигледно денес тоа го немаше, на на спротивната страна имаше намерно играње со рака за да се спречи гол, но и тоа не влијаеше на ситуацијата па не очекувам и за тоа да има било каква санкција.
Mourinho confessed that Samuel is unlikely to be fit in time to face United after the Argentine defender pulled up injured in the pre-match warm-up in Bologna. "A player who felt such a strong pain in his calf on Saturday is unlikely to make it for the game on Tuesday," he said.
Па сега без Самуел можиме само да си ја нагаѓаме одбраната која ке биде.. али мое мислење е .. која и да биде.. без Самуел.. не е онаа нашата најдобра..:uvo:
Маикон, Кордоба, Чиву, Максвел???
Маикон, Кордоба, Ривас, Максвел???
Маикон, Кордоба, Чиву, Сантон???
Маикон, Кордоба, Ривас, Сантон???
Маикон, Кордоба, Бурдисо, Чиву???
Маикон, Кордоба, Бурдисо, Максвел???
Маикон, Кордоба, Бурдисо, Сантон???
Маикон, Бурдисо, Чиву, Сантон???
Маикон, Ривас, Чиву, Сантон???
останаа уште 3-4 во комбинација која не ни сакам да ја помислам со Бурдисо и Ривас во одбраната.. али како и да е.. не е тоа истото без Самуел.. :kesa:
мене едно не ми е јасно!Не е така страшно. Киву се покажа одлично против Милан и докажа дека вредеа парите дадени за него. Очекувам токму тој да ја гради одбрандбената линија на Интер заедно со Кордоба во најмала рака. Не е така страшно и поради фактот дека имаме двајца одлични играчи од средниот ред кои што можат да блокираат, така да
Киву--Кордоба
Мунтари--Занети
би било доста солидно. Нема да е исто но сепак не е дотолку страшно.
Батки, на Интер годинава приоритет им е Лига на Шампиони.
Честито на победава против Болоња( со рака или не, победа си е победа).
Сега слободно можат да ја заборават Сериа А и да се насочат со мислите кон Манчестер.
Да докажат дека Сериа А има квалитет колку па дури и повеќе од Премиер Лигата.
Еднаш и јас за вас да бидам. :helou:
Ок, што е со Матераци, 3 дена пред мечот со Болоња излезе информација дека 100% ке игра поради калкулациите на Мурињо, за некаква повреда немам слушнато, можно е сепак да постоела расправија со Мурињо по мечот со Милан, поради неговото изоставување од истиот. Иначе, како сакате сватете ме, јас сакам да го видам уште од старт со Манчестер, потребно е некое зајадливо копиле во тимот на вакви мечеви, башка има искуство во вакви големи натпревари . Искрено, по одличната партија со Лече, мислев дека ке биде дел и од миланското дерби а и денес, ако има некој подетална информација во врска со него, бујрум .
Судијата наседна со Ливерпул, Торес со италијански рецепт во втората ситуација и воала . Како што кажа, потребен е бар на клупата, со Милан беше на трибините ако не се лажам, иако беше фит за мечот . Како и да е, Кордоба мора да игра, не за друго, не сакам да гледам двајца леваци во одбраната, во случај Самуел да не може да игра, би сакал да го видам Матрикс во прва постава иако таа комбинација е тешко изводлива поради моменталнава ситуација Мур - Марко .И јас исто, се изненадив кога Киву излезе наместо него. Сите други ги погодив два дена предходно, ама нешто како да не е во ред со Матераци и Мурињо. Колку што разбрав не бил ни на клупа со Милан. Ни треба во вакви мечеви, од друга страна ко ќе се сетам на Ливерпул...
Судијата наседна со Ливерпул, Торес со италијански рецепт во втората ситуација и воала . Како што кажа, потребен е бар на клупата, со Милан беше на трибините ако не се лажам, иако беше фит за мечот . Како и да е, Кордоба мора да игра, не за друго, не сакам да гледам двајца леваци во одбраната, во случај Самуел да не може да игра, би сакал да го видам Матрикс во прва постава иако таа комбинација е тешко изводлива поради моменталнава ситуација Мур - Марко .
Иначе ке се повторам од прееска, со оглед дека постот ми се изгуби во серијата честитки и импресии од мечот со Болоња . Премногу е уочливо отсуството на Дејо во првиот тим, како што кажа Ibracadabra, отсуствува тој финален пас, онаа врска средина - напад . Е сега, кога еден Дејан Станкович ја покрива таа празнина, можете да замислите што ке биде кога на таа позиција би играл некој поагилен плеј . . . летово тоа ке биде и приоритетот на Мурињо, со Дејо и наредна година тука никако, и онака е вонсериски играч, може да игра на секоја позиција во средината .
п.с. Случајност или не, шпекулациите за Ето се Се погласни и погласни . Според fcinternews, единствена пречка е Милан, но како најсериозен кандидат за негов потпис се Интер а причината е јасна, платата . Милан со носењето на Рони, плус Кака, имаат големи финансиски расходи, додека пак Интер, ке се ослободи од Виеира, најверојатно и од Фиго и ке се ослободи место за играч со плата слична како онаа на Ибра . Лапорта уште од старт рече дека нема да ги исполни барањата на Ето за нов договор, иднината ке покаже дали претпоставката на fcinternews ке се реализира .![]()