AndrejGagale
Феномен
- Член од
- 1 февруари 2010
- Мислења
- 26
- Поени од реакции
- 4
Кои се фрекфенциите за Прилеп? Односно D5 предавател?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На што целиш конкретно? Зашто критики има за сите, почнувајќи од АЕК до тоа како се додели тендерот до операторот кој ја спроведува дигитализацијата па и нивната матна игра со наплата и обврзувачки договори итн, итн......http://www.24vesti.mk/crn-ekran-i-prekini-vo-tv-programata-shto-donese-digitalizacijata
Повторно издржани критики!
Целам кон One и неговата покриеност и работа околу процесов.На што целиш конкретно? Зашто критики има за сите, почнувајќи од АЕК до тоа како се додели тендерот до операторот кој ја спроведува дигитализацијата па и нивната матна игра со наплата и обврзувачки договори итн, итн......
Искрено дури и полоша слика имам на МТВ дигиталната која ја следам преку кабловска од 1.6.2013 навака.
Navistina ne vazi zakonot vo zapadna Makedonija, Eve bez nikakov problem si rabotaat analogno mrt1
mrt 2 mrt3 vo Tetovo i Gostivar. Zosto sega AEK i SRD ne prezemat nesto i go isklucat signalot?
Navistina ne vazi zakonot vo zapadna Makedonija, Eve bez nikakov problem si rabotaat analogno mrt1
mrt 2 mrt3 vo Tetovo i Gostivar. Zosto sega AEK i SRD ne prezemat nesto i go isklucat signalot?
ako zraci nasekade do septemvri, togas zosto vo Skopje i okolinata ne zraci analogen signalКаков закон бараш кога МТВ објави дека до Септември ќе зрачи аналоген сигнал насекаде.
Тие најавија дека ќе зрачат аналогно до Септември, а зошто не и во Скопје или некое друго место во Македонија ќе ги прашаш нив.ako zraci nasekade do septemvri, togas zosto vo Skopje i okolinata ne zraci analogen signal
ako zraci nasekade do septemvri, togas zosto vo Skopje i okolinata ne zraci analogen signal