Од јуни 2013, само дигитална телевизија во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се фрекфенциите за Прилеп? Односно D5 предавател?

На што целиш конкретно? Зашто критики има за сите, почнувајќи од АЕК до тоа како се додели тендерот до операторот кој ја спроведува дигитализацијата па и нивната матна игра со наплата и обврзувачки договори итн, итн......

Искрено дури и полоша слика имам на МТВ дигиталната која ја следам преку кабловска од 1.6.2013 навака.

На што целиш конкретно? Зашто критики има за сите, почнувајќи од АЕК до тоа како се додели тендерот до операторот кој ја спроведува дигитализацијата па и нивната матна игра со наплата и обврзувачки договори итн, итн......

Искрено дури и полоша слика имам на МТВ дигиталната која ја следам преку кабловска од 1.6.2013 навака.
Целам кон One и неговата покриеност и работа околу процесов.

Navistina ne vazi zakonot vo zapadna Makedonija, Eve bez nikakov problem si rabotaat analogno mrt1
mrt 2 mrt3 vo Tetovo i Gostivar. Zosto sega AEK i SRD ne prezemat nesto i go isklucat signalot?

Navistina ne vazi zakonot vo zapadna Makedonija, Eve bez nikakov problem si rabotaat analogno mrt1
mrt 2 mrt3 vo Tetovo i Gostivar. Zosto sega AEK i SRD ne prezemat nesto i go isklucat signalot?

Не само таму и во Пелагонија можат да се примат аналогните без проблем.

Не знам што на некого би му сметале аналогните сигнали?! Остајте ги нека емитуваат додека не се покрие цела територија со дигитален сигнал како што треба. Ние не сме грција па дај да исклучиме се и да ги оставиме гледачите на цедило.

Каков закон бараш кога МТВ објави дека до Септември ќе зрачи аналоген сигнал насекаде.

nieden od dvb-t resiverite nema rf-output modulator se vo prethodnite postovi e dezinvormacija na odredeni diskutanti

Каков закон бараш кога МТВ објави дека до Септември ќе зрачи аналоген сигнал насекаде.
ako zraci nasekade do septemvri, togas zosto vo Skopje i okolinata ne zraci analogen signal

ako zraci nasekade do septemvri, togas zosto vo Skopje i okolinata ne zraci analogen signal
Тие најавија дека ќе зрачат аналогно до Септември, а зошто не и во Скопје или некое друго место во Македонија ќе ги прашаш нив.

Бидејќи најверојатно опремата за ЈП МРД постепено доаѓа и секако „мораат“ најпрво во скопско да ја инсталираат и испробаат.
Ако не е ова, тогаш HristijanWR10 убаво ти напиша.

Eve od Popova Sapka na frekvencijata 34 uhf e isklucen analogniot signal za sobraniskiot kanal. Na ovaa frekvencija (34 uhf) treba da emituva Boom tv. Da vidime dali povtorno ke se vrati analogniot signal za sobraniskiot kanal?

Може ли некој да ми ја напише фреквенцијата на МРТ1HD во Куманово? :)

MТВ ХД каналот во Тетово е многу лош, до вчера сецкаше многу, а денеска скенирав повторно и не можев воопшто да го најдам (а сакав да гледам ракомет и фудбал во ХД слика, да го видам и тоа чудо :()
Дали и кај некој друг од Тетово е ваква ситуацијата или пак до мене е само ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom