Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не е хумано што ми се дешава денес...
Шамрок го имам да даде уште еден гол, му даваат пас топка на напаѓачот нивен, овие Лимерик прават неуспешна офсајд стапица, го стигна тој последниот, го руши на раб на шеснаесетник, и судијава му даде само жолт картон...
Од слободниот, пречка, и топката паѓа пола метар зад гол линијата, голманот ја вади и си продолжува играта...
Маме ви ебам слепо на сите по ред...
Гол поништен заради сомнителен офсајд во прво полувреме...

Како беше таа страната да гледаш колку имаат пари ставено и сл? where is the money така нешто беше.

Да прашам знае некој кој е емаил контакт на Златна Копачка?

Austrija - Rusija x (6.00)- mozzart
rakomet.19.15

Чичарито да даде гол
Балотели да даде гол
Паркер -18,5
Вејд +16,5
Миркуловски +1,5

За 50 денари, колку да биде поинтересна спортската вечер. :P

То бе Нигерче :love:
Чичарито да даде гол
Балотели да даде гол
Паркер -18,5
Вејд +16,5
Миркуловски +1,5

За 50 денари, колку да биде поинтересна спортската вечер. :P

(y)

Ајде Кајгии помагај послее! :P

Ајде Кајгии помагај послее! :P

Што коефициенти имаше за типовиве? За Миркуловски да даде 2 гола според мене можело комплетно ол-ин да се иде :)

Иначе да не те плашам ама има некои муабети демек имал некаква ситна повреда Вејд :cautious:

Што коефициенти имаше за типовиве? За Миркуловски да даде 2 гола според мене можело комплетно ол-ин да се иде :)

Иначе да не те плашам ама има некои муабети демек имал некаква ситна повреда Вејд :cautious:

1,85 Миркуловски и Паркер, Вејд 1,70; Чичарито 3,20 и Балотели 2,40. :D Миркуловски и јас мислам чист поклон. 1,5 а 7-8 гола даде. :D

A Паркер ќе игра ли?

1,85 Миркуловски и Паркер, Вејд 1,70; Чичарито 3,20 и Балотели 2,40. :D Миркуловски и јас мислам чист поклон. 1,5 а 7-8 гола даде. :D

A Паркер ќе игра ли?

Па би требало :)
Ова во која кладилница го уплати?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom