Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Размислувај повеќе како ГМ, ни јас не го сакам ама Грифин е солиден играч и во најмала рака одлчен чип за размена. Атрактивен играч е, и многу клубови би понудиле добар дил за него, макар само затоа што ги полни салите и носи приход.

И? Мене ми е гајле за полната сала ако не видам титула, а Грифин е далеку од материјал за титула. Глуп играч, кој освен на сила на друг начин не знае да игра. И да, Хауард 100 пати поголем приход носи од Грифин ако гледаш во поглед на полнење на сали и продажба на дресови и слични работи.

Атрактивен играч е, и многу клубови би понудиле добар дил за него, макар само затоа што ги полни салите и носи приход.
Koј момент од ова горе не го разбираш? :)
Грифин е посакуван играч за размена, лесно се разменува за тоа што ќе решат дека им треба најмногу.

Дури и да остане, Грифин не е лош играч. Посебно во последнава сезона кога се гледа дека работел и на шутот. Нејсе, поентата на муабетов е дека АКО ХАУАРД ВЕЌЕ РЕШИЛ ДА СИ ИДЕ ОД ЛАЛ (ДА ИГРА СО ПОЛ, ИЛИ КАКО И ДА Е), ТОГАШ НЕШТО ВО ЗАМЕНА ЗА НЕГО Е ПОДОБРО ОД НИШТО !!! (y)

Не е дека ќе плачам по Хауард. Замисли го тимот со Коби, Бледсо, пар добри шутери, и По Гасол...
Функционален тим, за разлика од овој тим сега.

Друго е доколку Хауард реши да си оди, само и во таква ситуација не го посакувам мајмунот. Има многу други играчи кои би завршиле работа. Али Хауард ќе остане, џабе се натегаат околу него, тоа е само колку да се зголеми тиражот на весниците, ништо повеќе.
Али едно е што јас сакам друго е што мислат челниците на Лејкерс.

:pos: :pos:Не ми се верува дека циркузантов го поврзаа и со Хјустон и со Клиперс а уште незавршена е сезонава. Ало бре, за фри такос би го дал. :pos:
Ми се свиѓа дилов, таман еден циркузант си иде, друг да дојде. Замисли па двајцата да ги иаме, цел циркус. Прва петорка, мамбата, грифин, двајт, свето може да се спореди со било која животиња, и само на плеј позоција ќе бидеме критични. :pos:

Шала на страна, нека го даваат да не го глеам, што било би земал за возврат. Мада мислам дека ќе има некој што поише ќе сака да се заебе од Клиперс.

Ако е до мене Хауард за Бледсо и некој од нивната клупа Џамал на пример(не сум лаком знам:rolleyes: ), а Грифин нека го нудат кај сакаат ако толку запнале за Хауард.
Грифин сега е јак ама со темпераментот кој го има тешко на неговат иднина, а Лејкерс со време треба да бара нов лидер на тим за пост периодот на Коби.

...и само на плеј позоција ќе бидеме критични. :pos:
Бледсо пропушти да го прочиташ? Не за циркуска 5-торка туку за баскеболџиска... :)

Ако е до мене Хауард за Бледсо и некој од нивната клупа Џамал на пример...

...а Лејкерс со време треба да бара нов лидер на тим за пост периодот на Коби.

Па не е баш дека го најдовме лидерот во Хауард... ;)

Па не е баш дека го најдовме лидерот во Хауард... ;)

Според оваа да, Хауард е идниот лидер и само дрда дека Хауард ќе остане во Лејкерс. А пак кажа со време дека Штерн ќе го блокира трејдот за CP3.
lakersnation_2.jpg

Што па очекуваш од Лејкерс Нејшн, да зборат дека Хауард ќе си оди? Кој ќе ги чита/гледа тогаш?

А Штерн нека гори во пеколот!

не се потете многу нема шанси ваков дил да падни помеѓу клиперс и лејкерс. слободно можи да си го чувате двајт, нормално за да има кој да плукате другата година.

Toa ти го кажуваш, ама на Доналд Стерлинг уште одсега лиги му течат... :)

U Brazil ne se protestira samo za vloshenata ekonomska sostojba ... prisustvoto na Kobi vo Brazil iznese na povrsina uste edna forma na protest

1010576_10152927378375277_1340912889_n.jpg

:icon_lol:

Se smeeme se smeeme, ama so nego na celo timot od start e osuden na propast, pa makar i Lebron dosol mesto Artest.

Problemot e vo gazdata, toj e onoj sto go donese brkot namesto Phil Jackson. Iako iskreno istiot retard ja zaeba rabotata uste mnogu porano, pocnuvajki preku najmuvanjeto na kompiroglaviot, pa prodolzuvajki so celosno nemanje koncept za timot.

Dzabe e se, koga ne go ostavaat Kupchak da si ja raboti rabotata. Jas nadez gledam tek posle ovaa sledna sezona, ako Kobe i Gasol potpisat za mali pari...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom