Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета, се надевав дека ќе ги донесат сите тренери што се без работа НБА.Lakers won't be bringing back assistant coaches Bernie Bickerstaff and Chuck Person
Не знам само зашто Бикерстаф го тргнаа, баш океј тренер ми е овој, мислам дека он го водеше тимот кога го отпуштија Браун, и тоа доста добро го водеше. Али они си знаат, се надевам нема да ја утнат работата.Штета, се надевав дека ќе ги донесат сите тренери што се без работа НБА.
КликЛуѓе да ве прашам нешто извинете Оф топик малце е прашањево ама сакам да знам дали и вас ви се има случено и дали знаете како да го решам овој проблем, веќе повеќе од 10тина дена неможам да отворам Кајгана или пак форумов а претходно се беше во ред сега успеав некако да го отворам со внесување на директна ИП адреса но проблемот сеуште постои а не мислам да се мачам нон стоп да ја копирам ИП адресава за да го отворам форумов... се нервирам неможам ништо да следам ниту на оваа тема ниту на други ако знае некој ве молам и ви се заблагодарувам од напред да ми каже некое решение![]()
Знам лани Спарс беа заинтересирани, за ова прв пат слушамСамо кратко инфо.. реков нема да читам (додуша и не прочитав, другар ми спомна).
Бо Мекејлеб почнале да го поврзуваат со Лејкерс. Шпекулација или сензација?!![]()
Шпекулација или сензација?!![]()