Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
--- надополнето: 6 мај 2013 во 12:08 ---
--- надополнето: 6 мај 2013 во 12:11 ---
--- надополнето: 6 мај 2013 во 12:12 ---
--- надополнето: 6 мај 2013 во 12:13 ---

Антидепресивен третман! :)

Се извинувам, ми покажуваше дека не е постирано. :)

Lakers won't be bringing back assistant coaches Bernie Bickerstaff and Chuck Person

Штета, се надевав дека ќе ги донесат сите тренери што се без работа НБА.
Не знам само зашто Бикерстаф го тргнаа, баш океј тренер ми е овој, мислам дека он го водеше тимот кога го отпуштија Браун, и тоа доста добро го водеше. Али они си знаат, се надевам нема да ја утнат работата.

Луѓе да ве прашам нешто извинете Оф топик малце е прашањево ама сакам да знам дали и вас ви се има случено и дали знаете како да го решам овој проблем, веќе повеќе од 10тина дена неможам да отворам Кајгана или пак форумов а претходно се беше во ред сега успеав некако да го отворам со внесување на директна ИП адреса но проблемот сеуште постои а не мислам да се мачам нон стоп да ја копирам ИП адресава за да го отворам форумов... се нервирам неможам ништо да следам ниту на оваа тема ниту на други ако знае некој ве молам и ви се заблагодарувам од напред да ми каже некое решение :D

Луѓе да ве прашам нешто извинете Оф топик малце е прашањево ама сакам да знам дали и вас ви се има случено и дали знаете како да го решам овој проблем, веќе повеќе од 10тина дена неможам да отворам Кајгана или пак форумов а претходно се беше во ред сега успеав некако да го отворам со внесување на директна ИП адреса но проблемот сеуште постои а не мислам да се мачам нон стоп да ја копирам ИП адресава за да го отворам форумов... се нервирам неможам ништо да следам ниту на оваа тема ниту на други ако знае некој ве молам и ви се заблагодарувам од напред да ми каже некое решение :D
Клик

Само кратко инфо.. реков нема да читам (додуша и не прочитав, другар ми спомна).
Бо Мекејлеб почнале да го поврзуваат со Лејкерс. Шпекулација или сензација?! :icon_lol:

Само кратко инфо.. реков нема да читам (додуша и не прочитав, другар ми спомна).
Бо Мекејлеб почнале да го поврзуваат со Лејкерс. Шпекулација или сензација?! :icon_lol:
Знам лани Спарс беа заинтересирани, за ова прв пат слушам

Неам некој извор за да ви пратам.
Муабетот беше дека некој лик од ЕСПН зборел кои се 5 работи кои можат да ги опраат Лејкерс.. тоа било пред 2 недели..
Сеа искочило уште нешто, каде Борче го поврзувале со Лејкерс.

Реков ја нема да читам и останувам на тоа.. ако не ве мрзи побарајте :)

Шпекулација или сензација?! :icon_lol:

Нема шанси.

Џим Бас не знае дека Борче постои на оваа планета. А и како би знаел кога пред две години ги ОТПУШТИ СИТЕ СКАТУТИ НА ЛА!!!
Притоа изјави дека „Случајно избрани десетина гости од било кој спортски паб (кладионица у наша варијанта) можат да завршат иста работа како и било кој скаут„. После го вработи како главен скаут барменот од омилениот паб...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom