Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Незнам дали комшииве имаат забава или се пораѓаат десетина жени.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.641
Поени од реакции
31.863
Имаме тиња младина. Македонска традиционална музика е шабанска и доживувана со потсмев/цинизам, кафанската е урбана и фенси. Некој помешал брзини тука. Килавост до бескрај.

Супер сум поминал на Чалгија, а за ова горе шо пишав, ме боли к..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Passed down to you...

A knight rises on his knees.
And says: Now I am free,

Yet there is time to develop... But now that he knows....

So says Saladin.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Некогаш сама сакам да се ошамарам за ситуациите до кои се воведувам, и тоа свесно.
Стварно сум за ќотек.

Овојпат, тешко оти ќе ми се насмее малце среќата.
Не се потпирам никогаш на неа, иако секогаш е добредојдена.
А искрено, не ја ни заслужив.

Лошо е кога сам во себе се разочаруваш.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Doagja preeska edno devojche kaj mene i mi ja pushta pesnava...
Sakase nesto da mi kaze izglea, ama ne mozese so zborovi, sram i bese izglea.

au bozee, sho nema da preziveam :pos:

normalno, sve se deshavashe kako u pesnava... (y):sneaky::icon_lol:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга кајганаааааааа зоштооооооооооооооооооо :( зошто мораше мојата омилена девојка од филмовите да загине во филмот :place::place::place: режисерот ми го скрши срцето :place:

:love: :love: :love: :love: :love:
Untitled.jpg n123.png Gal_Gadot.jpg Gal-Gidot-2z.jpg

Gal Gadot - Поим за девојка однадвор толку борбена и јака а одвнатре толку женствена, страствена :cool:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
При крај на уште една трета смена.... Пак разденето а јас допрва ќе си одам дома, додека пак сите нормални сега ќе почнат да одат на работа.
Ајде од 1ви месецов големи се шансите за промена на шитов.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
При крај на уште една трета смена.... Пак разденето а јас допрва ќе си одам дома, додека пак сите нормални сега ќе почнат да одат на работа.
И јас ја имам таква мака...
само што се вратив од трета смена,и одма удрив на бричење и облакање и правец на свадба. Ама каква свадба ќе биде ова. Со страв. Е оти бе шо викат велешани.
Е ќе ви кажам оти. Оние џабелабари од дирекција што ги има дупло од нас што сме во попгон,понекогаш и влегуват во погон само да вршат некоја контрола и да казнат некого. А и како цајкани се, си носат од оние балони за дување или епрувети де, и ако покаже тоа чудо нешто т.с. се обои веднаш викат обезбедување и те носат во болница да ти земат КРФ. Ако и таму покаже алкохол другиот ден те чека решение за отказ.
Арам да им е, е да џапнам ли денес 7-8 пива или да намалам на две - три,прашувам де.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 07:32 ---
И јас ја имам таква мака...
само што се вратив од трета смена,и одма удрив на бричење и облакање и правец на свадба. Ама каква свадба ќе биде ова. Со страв. Е оти бе шо викат велешани.
Е ќе ви кажам оти. Оние џабелабари од дирекција што ги има дупло од нас што сме во попгон,понекогаш и влегуват во погон само да вршат некоја контрола и да казнат некого. А и како цајкани се, си носат од оние балони за дување или епрувети де, и ако покаже тоа чудо нешто т.с. се обои веднаш викат обезбедување и те носат во болница да ти земат КРФ. Ако и таму покаже алкохол другиот ден те чека решение за отказ.
Арам да им е, е да џапнам ли денес 7-8 пива или да намалам на две - три,прашувам де.Е оти сум вечер пак трета смена и што ксмет ќе имам ќе видиме.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Anco заебан распоред имаш ти 2 дена без спиење остануваш. Со лесно!

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга Кајгана,

више луѓе од корист ми се преку глава. Нигде ги нема , и после месец,два, десет ќе ти се јават на телефон кога им е густо и кога им треба помош. Ама доста е веќе , немам време на глупости да трошам време, а и на крај краева подобро ќе спијам и ќе се излежавам само на тие личности да не им помогнам. Сватив дека 80 % од луѓето околу мене беа од корист , ај ова ај она , а јас будала , на сите да им угодам.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
A mor...'

kakov dvoboj megu Letko i Stavro...da ti e merak da gi citas:D:vozbud::vozbud:

:pos::pos:

Статус