Нови игри

Екстра игра, негде до 28% сум, играм и по некоја споредна мисија, супер е. Иако не сакам фантастика, фантазија, сепак летањето е голем ќеф а и приказната.

Ајде, отварајте тема за MK, гледам има доста фанови на форумов, па некако ако може online да се сметиме, со пиратска верзија, да се договориме нешто.

Како во добрите стари времиња.
--- надополнето: 4 јули 2013 во 18:21 ---
Прво некој треба да направи група на Steam и да ни ја каже па потоа сите на таа група да се вклучиме. Мислам дека така ќе можеме да играме online на пиратска верзија.

на фанојте на 4X игри позната им е endless space,ова е експанзијата со еден куп подобрувања

DuckTales Remastered
August 13

Е, DuckTales двојката, една од омилените игри на нинтендо, кецов не ми беше толку интересен ама добар remaster му направија ќе се проба обавезно :)

Но прашањето е...*драматична пауза*... дали е добра?:cautious:

Не е нешто посебно али забавна,исполнета со хумор и се врти за 6-7 саати ако си фан на акции авантури не е лоша:)

Сајберпанк фолаут .. јес плиз.

Mislis Tolkinovski sajberpank. Ja odigrav, odlicna igra, samo kratka e, ima malku side quests i samo vo eden grad e skoncentrirana igrata. Sepak timot koj ja pravese izdade level editor pa mozeme da dobieme mnogu misii so novi klasi, oruzja,magii itn.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom