Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.554
- Поени од реакции
- 17.997
Е тој стварно не е дрво,тој е трупец
.За овја и Бензема гратис ќе ви го дадат.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека нема граници, а вчера, беше достигната највисоката точка на глупоста, повеќе од тоа не знам дали може да се оди
Затоа пишав дела тоа е максимум(според тоа што јас до сега имам читано на форумот), а гледам ти не си ме сфатил ама не можам тука да ти помогнам, ти така си го протолкувал
А ако сега има некој нешто поглупо да напише, ќе ја подигниме таа граница, тоа е менлива работа
п.с. да ти добјаснам на што мислев за да не ме замараш.
Човештвото е старо повеќе од 5000 години(според историјата, не според мене) и според мене човечката креативност исто така нема граници. Во 20 и 21 век го живееме максимумот на човековата генијалност но јас мислам дека таа граница(бариера) ќе биде надмината и максимумот ќе се искачи на повисоко скалило. Исто и за глупоста, вчера е достигнат максимумот во пишување глупости од кога сум на форумов, а се надевам ако продолжиме вака ќе треба да ја кренеме границата за некое скалило. Кој разбра добро, кој не пак добро.
Ретки се луѓето со капацитет во ист пост да се побијат самите себеси. Уште поретки се тие што истото може да го направат во една реченица. Треба да сме горди што си ни современик.
Зборувам за моментлниот максимум, што значи дека тој ќе оди на повисоки нивоа и ќе се развива. Може и ќе се достигне таа граница за некои 10 000 години ама нема да сме живи дотогаш.
Зборувам за моментлниот максимум, што значи дека тој ќе оди на повисоки нивоа и ќе се развива. Може и ќе се достигне таа граница за некои 10 000 години ама нема да сме живи дотогаш.
Мислеле дека го живеат, има разлика, и затоа се дообјаснив, знаев дека не ме сфати од првоЕве едно ексклузивно тврдење за тебе. И во први, и во трети и во петнаесети век луѓето го живееле максимумот на нивниот развој. Чудна работа, мора да признаеш. Дава простор за да изработиш добра докторска дисертација. Еве, на пример, можеш на институт по географија при ПМФ да ја браниш.![]()
Мислеле дека го живеат, има разлика, и затоа се дообјаснив, знаев дека не ме сфати од прво
И за глупоста, мислев дека нема граници но тоа почнува полека да се променува, се достигнува полека точката на вриење![]()
Глуп народ има на форумов, ајде уште ова да се дообјаснам и после може во тема филозофија и психологија да продолжиме. Според историјата е како што е, според мене мислам дека постои повеќе од 7000 години човештвото и нема што да се дообјаснувам повеќеСтварно нема поента веќе. Ќе се потроши болдот на форумов.Инаку, добар потпис.
Глуп народ има на форумов, ајде уште ова да се дообјаснам и после може во тема филозофија и психологија да продолжиме. Според историјата е како што е, според мене мислам дека постои повеќе од 7000 години човештвото и нема што да се дообјаснувам повеќе![]()