- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 10.588
- Поени од реакции
- 18.988
Значи мекдоналдс преживува благодарение на македонците кој идат на екскурзија,зашто очигледно никој не јадел таму.Еве јас најискрено ке кажам, дека сум бил скоро во секој главен во Западна Европа, и сум живеел повеќе од 10 години во Австрија , Германија и Италија и тврдам дека во Мц јадат само тинејџери и џанкери, и по некој залутан странец. Па барем храна имаме пар екселанс, а не да се труете во Мц, доста више со тие комплекси од странски фирми, има 100 кафани во Скопје каде ке јадете 100 пати подобро за тие пари а квалитетот не го споредувам. На интернет имате милион форуми кај што се коментира за квалитетот на месото на Мц, погледнете ги на пр. мутираните пилиња со 10 пати поголеми копани од нормалните. Каков Вили (кока ке го видам персоналот, бегам), имате на пр. првокласно бурито до стариот Зуко. Едино ми е жал за вработените, ни криви ни должни го изедоа.
И во македонија има тинејџери и џанкери што сакаме да јадеме у мекдоналдс,не тука пинџур брендови да ми праите.Ти ебам земјата и традицијата на сиромашни јадења, од мекици специјалитет и бренд фатиле да праат.Све тоа ни се брендови,ајвари, леб и паштета,леб и маргарин..
Почнавме со не јадете во мекдоналдс јадете у вили,па после не јадете у вили јадете у кафанчиња,сеа некој пишал јадете си леб и сирење дома следно очекувам да пише некој уопште да не јадеме и сите задоволни ќе сме