- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.727
- Поени од реакции
- 1.998
Ај ако сака некој што го разбира ова нека објасни малце поубаво... Што е финтата ако ставам #пред зборот.? Што значење има и како би ми помогнало за пребарување ? Фала 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаштагот го нема измислено Твитер. А и веќе го користат Tumblr, Google+ и многу други.
pa na twitter i tumblr toa e neso kako kanal. Moze da bide i kako tag, opis. Ako go kliknes hashtagot, ke te odnese na postovi od luge na istata tema, nesto kako na forumov da otvori nekoj tema i site za isto zborat.Ај ако сака некој што го разбира ова нека објасни малце поубаво... Што е финтата ако ставам #пред зборот.? Што значење има и како би ми помогнало за пребарување ? Фала![]()
pa na twitter i tumblr toa e neso kako kanal. Sfati go nesto kako tag, opis. Ako go kliknes hashtagot, ke te odnese na postovi od luge na istata tema, nesto kako na forumov da otvori nekoj tema i site za isto zborat.
Na tumblr ako kliknes hashtag #baloons ke te odnese na sliki so baloni. E tuka valjda ke e isto samo bez sliki, samo postovi. Se nadevam bev jasna![]()
e jbg sea ko cigani na staro zelezo ke se ispozapalat site, dodeka ne isprobaat sve mozno nema da se odlogiraat.Да,да... Јасно ми е сега... Фала многу, иначе сега кога веќе сфатив што е тоа мислам дека не е потребно...
e jbg sea ko cigani na staro zelezo ke se ispozapalat site, dodeka ne isprobaat sve mozno nema da se odlogiraat.
Аха супер, и демек ако таму го напишев ова ќе добиев некогаш одговор?
ај сама ќе си одговорам, ќе добијам после 1 недела и тоа едвај 1 одговор шо ќе биде „НЕМА ВРАЧАЊЕ“![]()
Фејсбукот ми беше хакнат и меилот сменет, пробав да го вратам ама неуспешно ми беше. Помош?![]()
Аха супер, и демек ако таму го напишев ова ќе добиев некогаш одговор?