Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене најнормално си работи :)

Се оправи пред некоја минута.

SomeoNe!

Нареден пост на латиница имаш казнени... Претера, коа можев да средам нубови да пишуваат на кирилица, тебе ли да те опоменувам...

SomeoNe!

Нареден пост на латиница имаш казнени... Претера, коа можев да средам нубови да пишуваат на кирилица, тебе ли да те опоменувам...

sto da pravam koga nemam kirilica na mobilen? a nemozam da koristam internet od pc radi nekoi pricini? kje mi go zabranite pristapot do forumov radi toa??? Ima milion clenovi na koi site mislenja im se na latinica pa sto, nikoj ni gi kaznuva ni nisto.

sto da pravam koga nemam kirilica na mobilen? a nemozam da koristam internet od pc radi nekoi pricini? kje mi go zabranite pristapot do forumov radi toa??? Ima milion clenovi na koi site mislenja im se na latinica pa sto, nikoj ni gi kaznuva ni nisto.
Ако користиш андроид пиши на плеј сторе macedonian keyboard ке ти испадне секако.
--- надополнето: 9 јуни 2013 во 11:10 ---
Ми се сере кога ке видам некој напишал ми го хакнаа профилот. Зошто никој да мене не ми го чепка ?
Абе деца ке ви пуштат некоја игра било што во неа ке ви стават кејлогер и после колку сакаш менувај шифра стига кај тоа што ти го пуштил кејлогерот. Ова е само еден од милионите начини што ви ги "хакнуваат" профилите.

untitledqweewqe.JPG
Како го прават она,се чуствува така,слуша ова? :D

sto da pravam koga nemam kirilica na mobilen?

А како тоа јас на Нокиа н97 имав македонски јазик? Ако сакаш да се снајдеш има начин освен ако не сурфаш на Нокиа 3310, а ако те мрзи - тоа е веќе друго!

Што се случува со Graph search??? Сега хоме копчето и името ми светат нон стоп, а предходно малата сликичка што е до хоме копчето исчезна и се појави моето име и презиме, додека сега само името ми стои и свети како хоме подолу на сликата.

graphbarglow11.jpg

Прегледај го приврзокот 65669
Како го прават она,се чуствува така,слуша ова? :D

Еве тука имаш одговорено
http://forum.kajgana.com/threads/facebook-официјална-тема-новости-прашања-проблеми.36862/page-161#post-5912326

20130612-hashtags.jpg

Од денеска официјално Фејсбук започна да го употребува хаштагот, оваа опција најпрво ќе биде достапна за мал процент на корисници а во текот на наредните недели ќе се пушти во употреба за сите корисници. Фејсбук со оваа опција ќе им овозможи на корисниците полесно да пребаруваат содржини кои веќе се на Фејсбук. За оние кои не се запознаени со хаштагот, тоа е збор или фраза со симболот “#” пред него. Хаштагот беше измислен од Крис Месина во 2007-мата година, истата таа година Твитер го имплементираше па потоа идругите социјални мрежи како Flickr, Tumblr, Google+ и Инстаграм.

Линк до официјалното соопштение од Фејсбук

Извор

Незнам зошто но според мене со ова опција фејсбук ќе биде ''Tweetbook''

Just a crap copy

Јас никад не ја користам тарабата нити пак знам за што служи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom