Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако сака некој што го разбира ова нека објасни малце поубаво... Што е финтата ако ставам #пред зборот.? Што значење има и како би ми помогнало за пребарување ? Фала :)

Ебаве досадните. Не ми беа доволно гурманите на инстаграм со нивните слики што ми се појавувват на фејсбук во врска со тие #лесковачки #плескавици #со #буковска #пипер #и #кромид па сега и ова ни е требно.

Ај ако сака некој што го разбира ова нека објасни малце поубаво... Што е финтата ако ставам #пред зборот.? Што значење има и како би ми помогнало за пребарување ? Фала :)
pa na twitter i tumblr toa e neso kako kanal. Moze da bide i kako tag, opis. Ako go kliknes hashtagot, ke te odnese na postovi od luge na istata tema, nesto kako na forumov da otvori nekoj tema i site za isto zborat.
Na tumblr ako kliknes hashtag #baloons ke te odnese na sliki so baloni. E tuka valjda ke e isto samo bez sliki, samo postovi. Se nadevam bev jasna :)

pa na twitter i tumblr toa e neso kako kanal. Sfati go nesto kako tag, opis. Ako go kliknes hashtagot, ke te odnese na postovi od luge na istata tema, nesto kako na forumov da otvori nekoj tema i site za isto zborat.
Na tumblr ako kliknes hashtag #baloons ke te odnese na sliki so baloni. E tuka valjda ke e isto samo bez sliki, samo postovi. Se nadevam bev jasna :)

Да,да... Јасно ми е сега... Фала многу, иначе сега кога веќе сфатив што е тоа мислам дека не е потребно...

Да,да... Јасно ми е сега... Фала многу, иначе сега кога веќе сфатив што е тоа мислам дека не е потребно...
e jbg sea ko cigani na staro zelezo ke se ispozapalat site, dodeka ne isprobaat sve mozno nema da se odlogiraat.

e jbg sea ko cigani na staro zelezo ke se ispozapalat site, dodeka ne isprobaat sve mozno nema da se odlogiraat.

Си знаеш ти кај тебе на улица што се случи со старото железо и циганите (шахти) и одма на тоа те асоцира :)

Иначе, гомненици за сите што ќе испорбуваат. Чекирање, па сега чувства демек споделуваш, како ти е....сега и ова.

Фејсбукот ми беше хакнат и меилот сменет, пробав да го вратам ама неуспешно ми беше. Помош? :(

Аха супер, и демек ако таму го напишев ова ќе добиев некогаш одговор?
ај сама ќе си одговорам, ќе добијам после 1 недела и тоа едвај 1 одговор шо ќе биде „НЕМА ВРАЧАЊЕ“ ;)

Аха супер, и демек ако таму го напишев ова ќе добиев некогаш одговор?
ај сама ќе си одговорам, ќе добијам после 1 недела и тоа едвај 1 одговор шо ќе биде „НЕМА ВРАЧАЊЕ“ ;)

Прво види опција дали можеш да си го повратиш е-маилот.
Има таму прашање едно друго ако се сеќаваш добро ако не потешко малку.
Ако ти успее ова би требало да можеш на фејсбук пасвордот без проблем да го ресетираш.

Ако не пишувај поплаки до фејсбук и да мејлот зависи кој ти е дека се хакнати.
Ќе ти бараат ваљда идентификација и време ќе треба и тоа е тоа.

Ако ти се брза ангажирај хакер.

Фејсбукот ми беше хакнат и меилот сменет, пробав да го вратам ама неуспешно ми беше. Помош? :(

Оди на “Заборавена лозинка“ и кликни на "No longer have access to this", потполни ги полињата за да го најдеш твојот профил и следи ги натаму упатствата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom