StiX
Why so serious?
- Член од
- 13 февруари 2008
- Мислења
- 100
- Поени од реакции
- 19
Lippi: Inter’s Young ‘Champion’ Santon Deserves Azzurri Call-Up
“I must confess that I did not know Santon prior to when he made his debut a few weeks ago,” Lippi declared in the interview with Sky.
“I saw him play for the first time with Inter against Roma in the Coppa Italia, and I was certainly impressed,” he added.
“In my opinion, this player has all of the potential required to become a champion, meaning that he surely will have the chance to play for the Azzurri one day.
“I was really impressed with his temperament, especially considering the strength of the team, and the incredible amount of quality they possess,” Lippi concluded.
Му се даде шанса, покажа шо знае на терен и сега се смета за иден репрезентативец на Италија...секоја чест
Сантон го сметам за the new J.Zanetti![]()
Се ова е во ред ама ја осеќам ќе се деси уште еден Балотели. Дигнат во облаци на старт и после ништо. Не викам дека Балотели не е добар ама е разгален. Ако на Сантон му се случи истото ќе биде штета зошто е ненормален потенцијал.
А споредбите дали е нов Занети , Карлос , Малдини , ГРЕШКО , што ја знам ич не му одговараат. Замислете вас на негови години да ве споредувале со некоја ѕвезда, па тоа притисок е бе. Е сеа дали ќе се покаже подобар карактер од Унга Бунга , и ќе биде дораснат на предизвикот ќе видиме. Како и да е јас навивам за малиот.