ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Леле не ми кажувај. Еднаш се возев во селската 63-ка и се зачудив колку не пазат на хигиената овие младиве сељаци. Така корнеше да се седи до нив, не си свесен. А не заборавиле да си ја гелосаат косата :pos:
Гелосаат :pos:Може цела недела се со таква коса, мислиш секој ден ја прават.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Гелосаат :pos:Може цела недела се со таква коса, мислиш секој ден ја прават.
Сигурно секој ден ставаат гел бидејки додека спијат ке им се растури фризот и нема да личи на ништо. Најверојатно врз стариот гел додаваат нов слој и така едно 10 пати додека све не се улепи и усмрди :D
Па после бонус ќелавеење бидејки сиротиот нивен скалп МОЛИ: Газда ОПЕРИ МЕ:pos:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ама ја напнавте со пезионериве, секој втор пост :facepalm:
па што да им правиме, дај да ги убиеме сега у п.м.
сите знаеме и сите сме биле сведоци како се туркаат ко улави за да седат ама ај што? што треба да правиме кога си имаат бесплатен превоз

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Леле не ми кажувај. Еднаш се возев во селската 63-ка и се зачудив колку не пазат на хигиената овие младиве сељаци. Така корнеше да се седи до нив, не си свесен. А не заборавиле да си ја гелосаат косата :pos:
so vakvi ,neam iskustvo :D

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Во 19 претепале контрола а?:eek:
Па нека остават народ,леб нема да јаде:)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Неколку поста уназад некој спомна дека контролорите имаат право да те легитимираат, ТОЧНО МАМЕТО НИВНО!!!
Има сега и известувања залепено во автобусите какви овластувања имаат контролорите, се е ова договорено од градот. МВР ги има регистрирано сите контролори и сите имаат такви овластувања, ако евентуално употребат сила или се закануваат можете да ги пријавите а и да знаете казните за возење без карта се навистина големи.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Неколку поста уназад некој спомна дека контролорите имаат право да те легитимираат, ТОЧНО МАМЕТО НИВНО!!!
Има сега и известувања залепено во автобусите какви овластувања имаат контролорите, се е ова договорено од градот. МВР ги има регистрирано сите контролори и сите имаат такви овластувања, ако евентуално употребат сила или се закануваат можете да ги пријавите а и да знаете казните за возење без карта се навистина големи.

200 денари градска линија, 300 денари приградска. Иста е казната, само што сега АКО во рок од 7 ДЕНА не платиш, по судски пат ќе ти наплатат и тогаш казната со судски трошоци изнесува 75 евра.
--- надополнето: 14 јуни 2013 во 03:03 ---
Него, демек и на полицијата ќе им наплаќале, односно ќе им пишувале казни. Абе, кој е будала на џандар да му пише казна и да си остави име и презиме. Како црева се тоа плавците, кога ќе се расчуе кој контролор пишува казни на џандари, ќе го дознаат од каде и мама ќе му расплачат после :pos:

Ќе плаќале:pos:

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Имам една комшивка и еден пријател пријателот сега си има женска а ова стално само шо ке го види му се пика и цела нацрвена му вели еј срце сакаш да излезиме ....незнам шо и тоа пред женска му како не му е срам .......Другарми ми кажуваше

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Имам една комшивка и еден пријател пријателот сега си има женска а ова стално само шо ке го види му се пика и цела нацрвена му вели еј срце сакаш да излезиме ....незнам шо и тоа пред женска му како не му е срам .......Другарми ми кажуваше
А ова се случило во еден од автобусите на ЈСП? :D

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
Ако се симнале со рамковни, ги пуштиле. Ако се симнале со наши, ги однеле во станица, ги тепале, па 2-3 дена во притвор и после долго измачување, 200 евра казна ги пуштиле и им се заканиле дека не смеат веќе да помислат да се возат за Џ во бус.

Не ги можам ни јас рамковните ама пред мене имам гледано како им пишуваат казни.
нема врска :D ме фаќала контрола па пари не виделе и викаат стално казна ќе ти пишеме и др ред срања па никад не видуваат пари ....ретки се тие шо им плаќаат
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 14:59 ---
Ако се симнале со рамковни, ги пуштиле. Ако се симнале со наши, ги однеле во станица, ги тепале, па 2-3 дена во притвор и после долго измачување, 200 евра казна ги пуштиле и им се заканиле дека не смеат веќе да помислат да се возат за Џ во бус.

Не ги можам ни јас рамковните ама пред мене имам гледано како им пишуваат казни.
нема врска :D ме фаќала контрола па пари не виделе и викаат стално казна ќе ти пишеме и др ред срања па никад не видуваат пари ....ретки се тие шо им плаќаат

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
--- надополнето: 15 јуни 2013 во 14:59 ---

И наши плаќаат и рамковни плаќаат.
Понекогаш наши не плаќаат и рамковни плаќаат.

Зависи од човекот, на тоа и алудирав, дека само филмови си правиме како тоа ние сме угнетувани во крајност.

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Него, демек и на полицијата ќе им наплаќале, односно ќе им пишувале казни. Абе, кој е будала на џандар да му пише казна и да си остави име и презиме. Како црева се тоа плавците, кога ќе се расчуе кој контролор пишува казни на џандари, ќе го дознаат од каде и мама ќе му расплачат после :pos:

Ќе плаќале:pos:
И те како си во право за ова, се возев во 5ка и контрола му вика на еден карта и им вади легитимација/значка МВР или некоја друга безбедносна служба и почнаа да се расправаат.
Овој мртов ладен го боли таквото им вика не плаќам и чао пријатно, контролоров вика: И јас да дојдам со мојава легитимација кај тебе на работа ќе влезам? :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И те како си во право за ова, се возев во 5ка и контрола му вика на еден карта и им вади легитимација/значка МВР или некоја друга безбедносна служба и почнаа да се расправаат.
Овој мртов ладен го боли таквото им вика не плаќам и чао пријатно, контролоров вика: И јас да дојдам со мојава легитимација кај тебе на работа ќе влезам? :pos:

Тука е срамот пријател, не е срам и брука тоа што тинејџери не плаќаат.

по 24-5 иљади плата зимаат, минумум, секаде јадат за Џ и слободна од 1500 не сакаат да си купат.

Kajgana Shop

На врв Bottom