ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.962
прочитај го постот што го напишав објаснив по детално.. ако можам деновиве ке го сликам/скенирам записникот на јсп па ке може да си видите поубаво. ова го кажувам затоа што го видов со свои очи (записникот) кај другарче кое работи во јсп и е контролор - немам некоја корист да се бламирам или да се праам паметен на форумов - го кажувам за ваше односно наше добро.
Прашај го другар ти по кој Правилник смеат тоа да го прават и кој го донел. Постирај го тука името на правилникот да го најдам.

Поголем дел од тие работи што ги наброја се незаконски и несмеат да ги прават.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
A

Avenger99

Гостин
Денеска се возам во 41,и влегува контрола на Југодрво,внатре имаше двајца рамковни и немаа карти..И погодете што,за прв пат сакаа да им наплатат казна :).Нормално типците немаа пари или не сакаа да платат и слегоа заедно со контролата на следната станица,којзнае може и така ги пуштиле потоа..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Денеска се возам во 41,и влегува контрола на Југодрво,внатре имаше двајца рамковни и немаа карти..И погодете што,за прв пат сакаа да им наплатат казна :).Нормално типците немаа пари или не сакаа да платат и слегоа заедно со контролата на следната станица,којзнае може и така ги пуштиле потоа..

Ако се симнале со рамковни, ги пуштиле. Ако се симнале со наши, ги однеле во станица, ги тепале, па 2-3 дена во притвор и после долго измачување, 200 евра казна ги пуштиле и им се заканиле дека не смеат веќе да помислат да се возат за Џ во бус.

Не ги можам ни јас рамковните ама пред мене имам гледано како им пишуваат казни.

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Мене највеќе ме нервираат кога до мене ке се налепат старци кои ке сакаат да ме вметнат во нивниот муабет :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
770
Поени од реакции
479
А. Ако се симнале со наши, ги однеле во станица, ги тепале, па 2-3 дена во притвор и после долго измачување, 200 евра казна ги пуштиле и им се заканиле дека не смеат веќе да помислат да се возат за Џ во бус.

Не ги можам ни јас рамковните ама пред мене имам гледано како им пишуваат казни.
Научна фантастика..

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
кога некој пензионер ќе се тупне до мене :facepalm:

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
ejj ќути ...од шездесет друга xDD :D
Имаше еден што се фалеше како во 60-тите години бил некој ептен јак фраер и дека можел да ја има секоја што ќе ја посакал бидејки ги знаел тие финти за пуштање што се :pos:

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Имаше еден што се фалеше како во 60-тите години бил некој ептен јак фраер и дека можел да ја има секоја што ќе ја посакал бидејки ги знаел тие финти за пуштање што се :pos:
хахахахаххаха:pos::pos::pos: е сеа паднав xDD слушај ..ги има такви еј малку што се... :DD

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Најмногу ме нервира кога вторник и петок автобусот полн и у позадина се избацува пензионер со муабетот „абе ние пензионерите сме криви, се шетаме вака и им правиме гужви на младите“... па кој к*р излагаш ако си свесен за ова ?????
Друга работа е шо неможеш да сфатиш дали саркастично го кажуваат ова или стварно го мислат...

Бонус случка од минатиот петок, се возам во 5ка во 9 вечерта и кај 3 бисери се качува еден пензионер со торба пуна кромид... понатаму нема шо да се збори...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Подобро ќе седам до пензионер и да ме замара цел пат за неговите женски од втората светска војна отколку до некој млад што мириса на умрено маче. Па мирисот од кромид се издржува ама тоа не. :sick:
Од далеку мирисаат и нели ли се осеќаат не ми е јасно. Срамота е ова понеделник да мирисаш а каде е недела за следно бањање. :icon_lol: :icon_mrgr:

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Подобро ќе седам до пензионер и да ме замара цел пат за неговите женски од втората светска војна отколку до некој млад што мириса на умрено маче. Па мирисот од кромид се издржува ама тоа не. :sick:
Од далеку мирисаат и нели ли се осеќаат не ми е јасно. Срамота е ова понеделник да мирисаш а каде е недела за следно бањање. :icon_lol: :icon_mrgr:
Леле не ми кажувај. Еднаш се возев во селската 63-ка и се зачудив колку не пазат на хигиената овие младиве сељаци. Така корнеше да се седи до нив, не си свесен. А не заборавиле да си ја гелосаат косата :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom