Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Се гледа на тактички план Обрван е појак тренер од Шундо ... Нашиве се дупки, да не можат ебана Швајцарија асолно да ја тепаат ... Полека , полека, градиме акции во нападот, треба уште 1-2 нијанси да се подобри напад играта, (во прво полувреме чисти контри утнавме и чисти ситуации не претворивме во гол), а затоа пак одбраната според мене беше клучна на овој натпревар и секако неколкуте одбрани на Борко во клучните моменти ..
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 21:45 ---
Пак ќе кажам, никој не ни можи ништо вака ако се навива на сите утакмици!!! Со Португалија во Борис ќе ја играт?
Да , во Борис.. Ако денес победи Португалија, тогаш на нив ништо не им можеме :unsure:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе од Шпанија изгубивме 12-13 разлика не си праите бајрам на паметот, ништо не е сменето тие се играчите. Кире е целион погон на екипата, ако го нема него толку сме..ако мислите дека Обрван е чудо нема шанса тоа едина разлика е што им даде шанса на сите и на Кузмановски и Мајнов и Стојановиќ што кој не ги викаше порано... Фалат играчи бекови, се гледа дека типови како Бранче не можат да опстојуваат долго на теренот без да направат катастрофа. Денеска играа тројца тоа се Кире, Мојсо и Столе. И Борко имаше свој ден ама со појака екипа ќе се вратиме на старата песна. Ни публика ни глупости не не спасува

Член од
17 август 2011
Мислења
10.420
Поени од реакции
18.582
Браво. Јако второ полувреме. Браво за публиката. Мислам дека треба РФМ да ја пријави оваа сала и за натпревари како домаќини :)
Барем никој нема да ги пцуе и да плука по Наумче и Миркуловски. :facepalm:
кога се пцуеле овие на репрезентативен натпревар кај нас?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
"Трчајте брзо и додавајте убаво"
Шундо vol.2
:facepalm:
Најсериозно и јас да сум селектор ова ќе им го зборам, пошто нашиве не ги знаат односно ги грешат основните работи, а за да почнеш да кажуваш и правиш акција мораш да ги научиш основните работи - подавање, трчање, враќање навреме во одбрана, гол од контра ... Тотални аматери беа во прво полувреме , среќа Швајцарците беа бетер ...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кога на натпревар на репрезентација ќе почнете со клупски препукувања ми доаѓа да си пукнам у колено, најсериозно...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Може некој да најде на која тв се врши пренос шпанија португалија?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако има некој стрим нека стави тука мечот почнува за 5 минути...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Какви глупости се пишуваат овде :facepalm:
Нема врска, од тоа што го видов у второто полувреме, играта ни е скоро иста, да не речам идентична како порано. Среќа што денес Мојсо имаше свој ден, ме изненади не очекував толку брзо да се опорави. Чиста 10ка за тоа како изигра.Очигледно е дека фалат играчи во ротација на бек. Многу сме тенки на таа позиција, појаки репрезентации ќе не изедат само ради тоа, немаат свежина играчите. Плус Миркуловски и натаму е во очајна форма, повеќе глуми него што игра. Стевче супер изигра, Столе исто. Златко Мојсоски у форма е, на Вардар им даде неколку гола еве го и сега 1 гол им збрца на овие, ќе го биде :icon_mrgr: У одбрана прилично солидни беа, Борко стандарт, кога највеќе треба он е тука, колку е ладнокрвен типот...
Така да останува сега само да се молиме Шпанците да победат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom