Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
za Manchester nije bilo šanse naći karte preko FAN CLUBA iz Rijeke, jedino direktno preko telefona(mora se znati talijanski jezik), za dva sata je sve prodano...
za Milan smo dobili 50 karata i idemo sa autobusom iz Rijeke direktno, cijena 100 € po osobi karta+ put....( samo za članove na FAN cLUB ) god. članarina 15 €...

ja sam htio ići za Manchester ali je problem put iz Rijeke, karte su bile 50€ ali put bi mi bio skup...

ako neko želi za sezona 2009/2010 da bude član na FAN CLUB neka se javi ,dobivaju se pokloni... ove godine dobila se kapa,torba,za dokumente torbica, i još neke sitnice + čl.kartica - to sve za 15 € , mogu da postavim slike poklona ako nekog zanima...

Виеира почна да тренира со тимот... Конечно....

Повеќе

Немој не ме радуј :pos2:

Знам дека некои го чекате да се врати ама ја лично би го држел понастрана од терен, на црна листа ми е заедно со Бурдисо, Креспо, Мансини... Кварезма е избришан веќе...

Немој не ме радуј :pos2:

на црна листа ми е заедно со Бурдисо, Креспо, Мансини... Кварезма е избришан веќе...

Немој бе така па и ти :) Сеа ќе се ѕвероса у Челзи, па после ќе се каеш :) Јас уште верувам во човеков... Тоа е, јбг

dobar igrač ali po meni dosta incidentan, voli da je po njegovom i ako nije poteže pesnice:nenene:

У право си, непотребно дрибла, ја задржува топката долго, стопира контри, претерано агресивен... Сепак е доста цврст играч, од типот на Камбијасо и Мунтари (со дупло помалце трчање), така да Мурињо ќе може да се надева на него барем за едно полувреме, до 60ина минути :) Башка што е искусен, и доста потребен за дуелите со Манчестер... :)

Немој бе така па и ти :) Сеа ќе се ѕвероса у Челзи, па после ќе се каеш :) Јас уште верувам во човеков... Тоа е, јбг

Чул те Господ, само нека се повампири ич нема да ми биде криво. Бурек и јогурт ќе го честам ко ќе го видам :smir:

za Manchester nije bilo šanse naći karte preko FAN CLUBA iz Rijeke, jedino direktno preko telefona(mora se znati talijanski jezik), za dva sata je sve prodano...
za Milan smo dobili 50 karata i idemo sa autobusom iz Rijeke direktno, cijena 100 € po osobi karta+ put....( samo za članove na FAN cLUB ) god. članarina 15 €...

ja sam htio ići za Manchester ali je problem put iz Rijeke, karte su bile 50€ ali put bi mi bio skup...

ako neko želi za sezona 2009/2010 da bude član na FAN CLUB neka se javi ,dobivaju se pokloni... ove godine dobila se kapa,torba,za dokumente torbica, i još neke sitnice + čl.kartica - to sve za 15 € , mogu da postavim slike poklona ako nekog zanima...

15 € се плаќа членарина, и притоа добивам подароци ? Само толку ? :)

@ Син, интересна е твојата идеја за транспарент хехе, подобро би било нешто као Мацедониан Фаланг оф Интер Фанс :):)

Вака сега, ако стане ѕверотина во Челзи таму и ке остане, па тоа е и целта на оваа позајмица, Интер да добие што поголема сума на пари .
Овие договори така одат, прво го даваш на позајмица и ставаш одредена цена, Интер сигурно истата ја набилдале Се со цел да не бидат во зијан поради неговото скапо носење, ова ти делува како клаузула .
Ако изигра на високо ниво во Англија, Челзи исплаќа одредена сума на пари, ништо чудно да е иста со онаа со која го донесоа и воала, и официјално е во целосна сопственост на Челзи .
Во никој случај не го пратија таму за да стане Ѕвер и да го вратат, првото е точно, второто сосем спротивно . :smir:

1
@ Син, интересна е твојата идеја за транспарент хехе, подобро би било нешто као Мацедониан Фаланг оф Интер Фанс :):)
Не, не, тапа е :D, кој знае што е тоа Фаланга надвор од Мкд, никој не е со паметот пред нова ера .

Држи вода, ама сепак ќе биде голем шамар за Мурињо. Не знам дали има образ да го продаде, поготово што тешко ќе биде Интер да си биде на “својка“ по продавањето во Челзи т.е. да го продаде за истите пари за кои го купи.
Може е ист случај ко што беше Адриано во Парма и Фиорентина... Јес да Интер се сјеба што Адри беше во ко-сопственост со Парма и плати дебело за тие нивни 50%. Адри и у Бразил го праќаа... Може да е истото со Кварезма, таква позајмување е на мода кај нас :):):)

А може и не, абе го сакам многу играчов и криво ми е... Оставете ме да се надевам хехехе

Држи вода, ама сепак ќе биде голем шамар за Мурињо. Не знам дали има образ да го продаде, поготово што тешко ќе биде Интер да си биде на “својка“ по продавањето во Челзи т.е. да го продаде за истите пари за кои го купи.
Може е ист случај ко што беше Адриано во Парма и Фиорентина... Јес да Интер се сјеба што Адри беше во ко-сопственост со Парма и плати дебело за тие нивни 50%. Адри и у Бразил го праќаа... Може да е истото со Кварезма, таква позајмување е на мода кај нас :):):)

А може и не, абе го сакам многу играчов и криво ми е... Оставете ме да се надевам хехехе
Напротив, во никој случај нема да биде шамар, сакавте тренер кој не оди со глава кроз ѕид, го добивте . А да беше Манчини, едно те исто ке тераше без оглед на Се, а Мур смени и начин на игра и тактика и Се во корист на тимот, али таа смена на тактика се одрази лошо за доведените крилни играчи, јебига, он во Италија е за прв пат во својата кариера, неколку пати имав потенцирано дека првава сезона ке биде далеку од лесна токму поради тој факт, затоа и велев за една до две години Интер ке стане еден од најдобрите тимови во Светот, башка што во моментов игра со буквално истиот кадар од лани, ок, плус Адри и Мунтари али нема некоја разлика во составот а се очекуваше Мансини и Кварезма да блескаат .

п.с. Аналогно на последново, не го заборавајте и податокот дека и Јуве и Милан се далеку посилни од лани . :smir:

Постави слики а после по приватни пораки ке се разбереме за понатаму!

Не сфатив, секој член добива поклон со зачленувањето?? Па ја искрено 15 евра би ги дал, кога би знаел дека ќе имам разни поклони, можност за карта за натпревар, 100 евра карта и пат од Ријека... закон. Ок нас и до Риека ќе не кошта 60ина евра претпоставувам (100тина евра до Загреб повратна од Скопје, бар така мислам), башка ЧЛЕНСКА :)
Интересно... Што мислите? :)

Не сфатив, секој член добива поклон со зачленувањето?? Па ја искрено 15 евра би ги дал, кога би знаел дека ќе имам разни поклони, можност за карта за натпревар, 100 евра карта и пат од Ријека... закон. Ок нас и до Риека ќе не кошта 60ина евра претпоставувам (100тина евра до Загреб повратна од Скопје, бар така мислам), башка ЧЛЕНСКА :)
Интересно... Што мислите? :)

Вреди да се зачлени човек заради картите ама ако навистина планира да оди на некој натпревар. До Ријека е 110 евра повратна. Од таму како што кажа Били за трошоците...

kao član kluba imaš velike popuste , kako za kartu tako i u fan shopovima na stadionu,i dobivaš poklone sada da ne stavljam slike imate diretno stranicu sa svim poklonima...

PS topka se ne dobiva za seniore samo za deca tj.juniore...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom