Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
HTC Desire X - знае некој како да се декодира од T-Mobile е купен, онака степ бај степ, без боксови и такви заебанции :)

HTC Desire X - знае некој како да се декодира од T-Mobile е купен, онака степ бај степ, без боксови и такви заебанции :)
Такво нешто не постои
значи мора да си платиш

Не е само до занает, треба и опрема и тоа сериозна и скапа опрема не само боксови што ги гледате на интернет од по 150/300 евра.

zdravo dali nekoj ima mobilen t-mobile move od prvite i dali go imal nekoj ovaj problem vaka koga razgovaram i koga ke zavrsi razgovorot nemise uklucuva ekranot blokiran e celo vreme do sega 2 pati go resetirav i pak nisto od sto moze da pravi taka samo na razgovor drugite raboti gi uklucuva isklucuva bez problem keve molam za odgovor koj znae i se soocil so istiov problem

Здраво.имам едно прашање.дали може некој да одкодира ZTE Blade III pro од т-мобиле?и колку би коштало сетоа тоа.позз

Здраво.имам едно прашање.дали може некој да одкодира ZTE Blade III pro од т-мобиле?и колку би коштало сетоа тоа.позз

Simni si "gbteam gbkey fast unlocker" i so usb kabelot treba da zavrsis rabota.
sledi go ovoj kako raboti i napravi go istoto i ti.bi trebalo da ti zavrsi rabota,jas zte gi imam odkodirano so drug program za koj ne treba kabel ama koga nemas kodovi moras so usb :D
eve ti go videoto i probaj,se nadevam deka ke zavrsis rabota.
http://www.youtube.com/watch?v=dhYMoV5zPBw

Имам Galaxy 1 донесен од Швајцарија во исправна состојба, е сега при менувањето на маската “мајсторите’’ од сервисот за мобилни телефони го оштетиле и телефонот сега неможе да се докодира, телефонот е во исправна состојба работи нормално само проблем е во тоа што неможе да се декодира и да се користи. Дали имал некој од вас сличен проблем, дали некој знае некое решение како да се среди телефонот?

Имам Galaxy 1 донесен од Швајцарија во исправна состојба, е сега при менувањето на маската “мајсторите’’ од сервисот за мобилни телефони го оштетиле и телефонот сега неможе да се докодира, телефонот е во исправна состојба работи нормално само проблем е во тоа што неможе да се декодира и да се користи. Дали имал некој од вас сличен проблем, дали некој знае некое решение како да се среди телефонот?
Е како неможелооо, што му оштетиле конекторот за полнење?
носи го на друг сервис кај што има мајстор

Е како неможелооо, што му оштетиле конекторот за полнење?
носи го на друг сервис кај што има мајстор

Конекторот за полнење е супер, телефонот се полни.. носен е на 4 места каде што работат со телефони сите рекоа дека неможе да се дектодира, демек неможел да се најде софтвер, ја да се разбирам од телефони што точно е би пишал, као оштетен некој дел и требало да се смени незнам дали процесор или што, ама ми е чудно оти тој може да си работи најнормално само што не чита мкд картица :/

Има ли некој декодирано ZTE Blade III Pro и колку време е потребно да се декодира?

Имам Samsung Nexus, стаклото на екранот му е скршено, и дугмето за уклучување шо е под екранот зафркава, па колку пари би ме коштала поправката ?

Хелоу!

Имам едно телефонче т мобиле- prism. Ми падна и напукна екранот ко мозаик...
Колку чини замена на екранот и каде да го носам?

имам zte blade 3 му пукана екранот каде да го носам на сервис колку би ме коштало и дали уствари има делови на 3 пати го носам ми викаат нема делови за него
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 02:15 ---
имам zte blade 3 му пукана екранот каде да го носам на сервис колку би ме коштало и дали уствари има делови на 3 пати го носам ми викаат нема делови за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom